Bildirim
PC için En iyi PCI TV Kartı (2. sayfa)
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Atreides52
"yığın veri kümesi" için bende bir 4 TB 'lik HDD var onu kargo ile gönderirim sana bana kopyalarsın önce bir kartın kurulumu bitirip inceliyim bana ilk program olarak neyi önerirsin "dbviewer" iyi midir
Hayırlı olsun.
Olur. Kasım ayı başında Türkiye'de olacağım kısmetse... Geldiğimde HDD'yi yurtiçi adresime gönderirsiniz. Böylece kargo ücreti minimum olur. Değilse, HDD'yi yurtdışına gönder, tekrar yükle gönder derken, toplamda 100 dolar gibi bir kargo ücreti tutar.
Sizde döndüğüm tarihe kadar, DVB Player'lara uyum sağlamaya çalışırsınız.
Yalnız lüzumlu anten gereklerini tamamlamadan, "yığın veri kümesini" gönderemem. Çünkü anten/antenler olmadan, yapılabilecek herşey boşuna olur. Bu nedenle bu işler için boşu boşuna zaman kaybetmek istemem. Bu nedenle anten gereklerini de Kasım ayına kadar tamamlayınız.
Yığın veri kümesinde arama yapmak için, DVBViewer veri sağlayamıyor maalesef... ( crypt8 verisi )
Crypt8 verisi elde edebilmek için şu arayüzler uygundur ;
- Transedit ( DVBViewer'in kurulum klasörü içinden çalışır. ),
- ProgDVB'nin Pro 6.60'tan önceki sürümleri,
- DVB Dream,
- AltDVB,
- SmartDVB.
Bu forumda bu mesaj, son mesajım idi. Sorularınız olursa, dvbsat 'tan sorabilirsiniz ;
Saygılar, sevgiler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 4 Eylül 2014; 15:10:50 >
-
Tamamdır abi Sorun değil oradan haberleşiriz Mesaj Sayında harika anlıyorum seni :D -
@Atreides52 kartı nasıl aldınız acaba ? Banka ödemesi mi kredi mi? -
Paypall ile ödedim kart şuan elimde çok kaliteli kendini belli ediyor tüm konenstör ve devreleri metal şimdi takıp deneyeceğim bir sorun yaşarsam yazarım buraya gelmesi biraz uzun sürüyor kısa sürmesi için DHL kargosu var ama onda gümrüğe takılıyor dedi firma direk o yüzden acele etmeyerek singapur post yani onların PTT sinden benim PTT me gönderdiler ve gümrüğe takılmadan kapıma kadar geldi -
Driver'da sorun yaşadım sorun bende olabilir araştıracağım Aygıt imzası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atreides52 -- 20 Eylül 2014; 3:09:05 > -
Sorunu çözdüm.
Resimde ki adımları aynen uyguladım,
Aşşağıdaki Linkten indirdiğim win7 64 bit için 1.0.1.1 sürümün içindeki sertifika imzasına double click yapıyoruz yani açıyoruz, "1"
Karşımıza gelen Güvenlik kataloğundaki "imza görüntüle"'yi seçiyoruz "2" sertifikayı gösteri seçiyoruz "3" sertifikayı yükle'yi seçiyoruz "4"
Karşımıza gelen "Sertifika Alma Sihirbazı"nda sürekli ileri'yi seçiyoruz ve tamm diyerek işlem bitiriyoruz tüm açılanları kapatıyoruz sürücüyü indirmiş olduğumuz ilk versiyondan tekrar tanıttığımızda Sertifika imzalıp sorun çözlüyor.
http://proftuners.com/sites/default/files/Prof8000_Driver_1.0.1.1_W7_32.zip
-
@Atreides52 HD lerden foto atar mısın ? Cihaz kanalları ne kadar hızlı açmakta? Hangi oynatıcı dasın? -
-
hocam aldın mı okumadım detayları ama,
"Skystar HD2"
pci tv kartım satılıktır. -
Alım Hocam Kullanıyorum teşekkürler -
Halen SS2 uydu kartı kullanıyorum, tabii ki artık dvb-s2 yayınların artmasıyla standartı destekleyen ve kör tarama yapabilen uydu kartlarına göz atmaya başladım, araştırmalarım neticesinde (Serkanguzel adlı üyenin de katkılarıyla :) ) Prof 7301, Omicom S2 rev.3 ve TBS8922 (ve de Skystar S2) ürünlerinin benim açımdan uygun olabileceklerini gördüm, ama çok fazla bilgi bulamadığımdan dolayı henüz bir karar veremedim.
Omicom S2 rev.3 halen Serkanguzel'in gösterdiği site fiyatı doğruysa fiyat/performans olarak en iyi seçim gibi durmakta ama sorun şu ki nekadar güvenilir bilemiyorum. Söylenilen siteye ingilizce olarak mail attım cevap bekliyorum.
Prof 7301 ise eskisi gibi yüzde14 indirim sağlansa belki düşünülebilir ama dolar euronun da artışı ile şuanki fiyatı çok fazla.
TBS8922 ise Prof 7301'e yakın fiyatta olmasıyla birlikte neredeyse hiçbir yorum/bilgi bulunmuyor ve olanlar da pek iyi değil gibi, ki ben TBS'yi iyi bir firma diye biliyordum şaşırdım.
Skystar S2'ye gelince bunların yanında doğru dürüst lafı bile geçmiyor sanırım kalitenin yanında özellik olarak az ama fiyat olarak çok görülüyor. ( her nekadar şu an amazon fiyatı çok cazip olmasına rağmen, onu da anlamak güç Türkiye'de tabii ki eski fiyatları uçukken orda neden bukadar cazip ?! )
Uzun zamandır yazmak istiyordum ama bir türlü fırsat olmamıştı.
Lütfen kullanan/bilgisi olanlar seçimde yardım ederse memnun olurum, şimdiden çok teşekkürler
-
Selamlar, öncelikle bana DH'de dvb-s2 uydu kartı alacağım zaman gerekli bilgilendirmesi ve yardımları neticesinde "Serkanguzel"'e gerçekten çok teşekkür ederim, hiç aklımda yokken ben de tercihimi "Everest Dvb-s2"'den yana kullandım, bunu pek tabii ki ilk sebebi inanılmaz fiyatı!
Omicom s2, Prof 7301 ve Tbs 8922 öne koyduğum seçeneklerken, gerek arkadaşımın gerekse diğer yorum ve bilgiler sebebiyle ve daha da önemlisi bu bahsettiğim kartların yalnızca yurtdışı satımı yapılması buna bağlı olarak da zaten fazla olan fiyatlarının ( ki hak ediyor olabilirler) iyice şişmesi vs gibi etkenlerden de "everest"i denemeye karar verdim.
Önceden bahsettiğim gibi eski bir skystar2 kullanıcısıyım ve everest dvb-s2 'yi geçtiğimiz ay satın aldım, ilk deneme hariç ancak 1-2 haftadır kullanmaya başladığımı söyleyebilirim.
İlk izlenimlerim ve forumlarda değinilen konulara paralel olarak, adaptör sorunu yaşamadım. Şöyle ki denememde kendi kısa usb kablosuyla sorunsuz kanalları aldım ama sonra kablo kalitesi hoşuma gitmedi ve çok kısaydı (masaüstü PCler için) Ben de kabloyu aynı girişli daha kaliteli olduğuna inandığım WD usb HDD kablosuyla değiştirdim. Ayrıca önceden anten kablosu "Dreambox" çıkışından geliyordu, belki bu bir yükseltici görevi oluyordur dedim ama geçen akşam elektrik kesintisi sebebiyle uzun zamandır bozulmayan Dreambox şimdi yazılım atılması gerekiyor halde bekliyor; bu sebeple f konnektör birleştirici ile kabloyu birleştirip yani direk lnb ye bağlantı ile sinyal vs yi denedim gayet başarılı gözüküyordu, gerek hazır liste gerek kendi taramalarımda sorun olmadı (ng wild hd hariç sanırım kanalda sorun var sinyal çok ama görüntü yeşilsi kareli boş bir ekranda takılı vaziyette) Ama şu da unutulmamalı ki, diğer arkadaşlar da söylemiştir sanıyorum, çanak anten ayarı tam anlamıyla yapılmış, kullandığınız lnb iyi ve kablonuzda mutlaka iyi olmalı (rg6-u6 yeşil kablo -markasını şimdi hatırlayamadım- kullanıyoruz uzun zamandır kaya gibi, eski alt sınıf uyduruk kablo yağmur,ezilme,bükülme,çürüme vs ile herşeyiyle berbattı)
Kanal geçişleri evet çok hızlı denemez (belki dvb-s/s2 geçişleri ve farklı uydular arası) ama bence yavaşta denemez, çünkü SS2de de benzer oranlara yakın olduğunu söyleyebilirim, yani ben bunu yaşayanların sorunun tuner değil diğer bileşenleri olduğunu düşünüyorum (cpu,ram,gpu yada yazılım, codec..vs gibi)
Sürücü(driver) olarak 1.33.202.0 kullanıyorum ve kör tarama için EBSpro ve bu cihaz için verilen dosyaları kullandım.
EBSpro ayarlardan sonra, blindscan not supported tarzı desteğin olmadığına dair iletinin ardından
http://i.imgur.com/927bXip.jpg
bu ileti belirdi, bende BLscan2 olarak Turksat (42E) uydusunu tarama yaptım ve bitince şöyle bir durum ortaya çıktı,
http://i.imgur.com/d5YV9fB.jpg
Bu çıkan durum, konuyla ilgili bilgili olan arkadaşlar neyi ifade ediyor ve sizce normal mi?
Ayrıca benzer durumlarla karşılaşanları gördüm Dvbviewerpro hariç ben de diğer programlarda bir verim sağlayamadım, mesela Dvbviewer'da yüzlerce kanal buluyorken Dvb Dream da yalnızca birkaç tane buldu.Ayrıca aynı codecleri ayarlamama rağmen dvbdream'de HD ler tam bir facia sanki 20 sene önceki pcde hd izlemeye çalışıyorsunuz gibi (yazılımsal bir anormallik olsa gerek ama nedir bilemedim) ama Dvbviewer'da hiç böyle bir durumla karşılaşmadım harika, zaten SS2de de hep kullandığım program buydu.
Özetle masaüstü yada dizüstü bilgisayar için, karşılaşılan sorunlarda üretimsel farklılıklar söz konusu mudur bilemiyorum ve sanmıyorum ama; böyle bir karta sahip olmak ve usb olarak bağlamak isteyenler, benzerlerinin çok çok altında bir fiyatla lakin benzerlerine yakın bir performans elde edeceklerini bilsinler ve kesinlikle kaçırmasınlar !..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X