Arkadaşlar kafam çok karışık, lütfen yardım edin. Malum artık PES, FIFA, NBA tarzı oyunlar klavyede oynanmıyor. Ben de gamepad almaya karar verdim. Ancak hangi gamepadi nette araştırsam yok analoğu bir sene sonra bozuluyor, yok rt-lt tuşları sapıtıyor, yok 3 ay oynadım sonra pc tanımadı, f710 aldım arada bağlantı kopuyor... gibi yorumlarla karşılaşıyorum. Kısacası 100 lirayı geçmeyecek, uzun süre dayanacak, sağlam bir bir gamepad arıyorum.
İkinci bir sorum ise play station 2 kolunu pc'ye bağlayıp oynamak mümkün mü? Bunu deneyen var mı? (Eğer mümkünse bu konuya oldukça sıcak bakıyorum, onu da belirteyim.) Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaş herkes mi klavyeden oynuyor? Yok mu bir önerisi olan?
Bende Logitech f710 var gayet memnunum tavsiye ederim
Hiçbir gamepad f710 dahil Xbox 360 koluyla yarışamaz
FLowme131
kullanıcısına yanıt
Kablolu olanını mı kullanıyorsun? Ne zamandır kullanıyorsun? Hiç problem yaşadın mı?
prophet35P
kullanıcısına yanıt
Evet microsoft un pc için çıkarttığı kablolu olanını kullanıyorum 1,5 yıldır. Hiç problem yaşamadım aksine çok memnunum oynadığım her oyun kolu tanıyor hiçbir ayar yapmadan kullanabiliyorum.
FLowme131
kullanıcısına yanıt
ilgilendiğin için teşekkür ederim. büyük ihtimalle bu gamepadi alıcam.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme