Şimdi Ara

Pc için gamepad tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar logitechin kablolu bir modelini kullanıyorum analog ile fifa oynuyorum hassasiyeti çok iyi değil gibi güzel bir gamepad önerirmisiniz

• hocam usb girisli xbox 360 kollarina bakmanizi oneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALTINBAŞAK

hocam usb girisli xbox 360 kollarina bakmanizi oneririm.

hocam onların şanlarını çok duydum ama bulamadım satılan yerleri filan ayrıca cidden iyi performans alıyorlar mı kullananlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: shamrock33

quote:

hocam onların şanlarını çok duydum ama bulamadım satılan yerleri filan ayrıca cidden iyi performans alıyorlar mı kullananlar

ben yakinda xbox in kablosuz kolundan almayi planliyorum.genelde iyi oyucular iki kol arasindan secim yapiyor xbox 360 kolu ve F710.siz zaten logitechi begenmemissiniz geriye xbox kolu kaliyor.ayrica kol baya satilior.en son bi yerde 43 liraya gormustum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shamrock33

quote:

ben yakinda xbox in kablosuz kolundan almayi planliyorum.genelde iyi oyucular iki kol arasindan secim yapiyor xbox 360 kolu ve F710.siz zaten logitechi begenmemissiniz geriye xbox kolu kaliyor.ayrica kol baya satilior.en son bi yerde 43 liraya gormustum.

hocam link verebilirmisin yada istanbulda satılan yeri söyleyebilirmiisn bildiğin varsa

• Forumun ikinci el bölümünde biraz gezerken hem pc alıcısını hemde Xbox 360 controller'i bulabilirsin diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop için Game Pad Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    PS4 için TV tavsiyesi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.