Şimdi Ara

pc için kompresör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kasanın içini temizlemek istiyorum. elektrik süpürgesi+saç kurutma kombinasyonu güzel olmadı.vatanda s-link 800 model kompresör var.almayı düşünüyorum ama pc içindeki bilesşenlere özelliklede fanlara zarar verebilir diye tırsıyorum.diyelim ki bunu aldım.peki nasıl kullanmak gerekir.?

• senju hashirama kullanıcısına yanıt
    6-7 yıldır o yöntemle temizliyorum, ne fana ne de başka bir parçaya zarar vermedim.

Çok dibinden tutmayın zaten, 35-40 cm. mesafeden üfletin gitsin. Birşey olmaz yani merak etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 14 Mayıs 2014; 22:02:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

6-7 yıldır o yöntemle temizliyorum, ne fana ne de başka bir parçaya zarar vermedim.

Çok dibinden tutmayın zaten, 35-40 cm. mesafeden üfletin gitsin. Birşey olmaz yani merak etmeyin.

eyvallah hocam sağol.önerdiğin bir model-marka varmı?
    Bendeki 25 Lira'lık, halâ iş görüyor.

Çok para vermene gerek yok. 50 Lira'ya kadar birşey alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senju hashirama

arkadaşlar kasanın içini temizlemek istiyorum. elektrik süpürgesi+saç kurutma kombinasyonu güzel olmadı.vatanda s-link 800 model kompresör var.almayı düşünüyorum ama pc içindeki bilesşenlere özelliklede fanlara zarar verebilir diye tırsıyorum.diyelim ki bunu aldım.peki nasıl kullanmak gerekir.?

2 senedir s-link 800 kullanıyorum hepsiburadadan 60tlye almıştım. Çok iyi bir ürün, toz bırakmıyor fanın dibinde bile. Tavsiye edilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoman245

quote:

Orijinalden alıntı: senju hashirama

arkadaşlar kasanın içini temizlemek istiyorum. elektrik süpürgesi+saç kurutma kombinasyonu güzel olmadı.vatanda s-link 800 model kompresör var.almayı düşünüyorum ama pc içindeki bilesşenlere özelliklede fanlara zarar verebilir diye tırsıyorum.diyelim ki bunu aldım.peki nasıl kullanmak gerekir.?

2 senedir s-link 800 kullanıyorum hepsiburadadan 60tlye almıştım. Çok iyi bir ürün, toz bırakmıyor fanın dibinde bile. Tavsiye edilir.

hocam zaten genelde hangi siteye baksam s-link 600 yada s-link 800 var.heralde ikisinden birini alıcam
    Benim aldığım dönem 800 modeli indirimdeydi 600 ile aralarında 5tl vardı o yüzden onu seçmiştim fakat 600 çok rahat işini görür, az bir hava değil dışarıya verdiği.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar ben de kompresör arayışı içindeyim.600wlık bir şey yeter bana.Önerebileceğiniz mağaza var mı?Vatanda sadece 800wlık model var, o da fazla gelir bana.Ucuz yollu bir şey arıyorum şöyle 30-40 liralık.
  • quote:

Bendeki 25 Lira'lık, halâ iş görüyor.

Çok para vermene gerek yok. 50 Lira'ya kadar birşey alınır.

hocam n11.com dan 33tlye 600w lık aldım bi tane.şimdi bişeyler okudum.kompresör kullandıktan sonra statik elektrikleme oluyormuş pcde bu doğrumu? kompresör ile temizlik yaptıktan sonra pcyi yaklaşık 1 saat açmamam gerektiği söylendi.bu konu hakkında bilgin var mı? yardımcı olursan çok iyi olur hocam
    Uzaktan hava üfletince ne statiği olacak ilginç. Yeni duyuyorum böyle bir şeyi.
  • quote:

Uzaktan hava üfletince ne statiği olacak ilginç. Yeni duyuyorum böyle bir şeyi.

valla hocam kompresör geldiğinden beri kullanamadım henüz.çok fena üflüyor.parçalara zarar verecek diye tırsıyorum.bakalım nasıl olcak.şu yağmurlar dinerse balkona çıkarıp kullanıcam.bellki evin içinde kullanılmaz bu.her yer toz olur.bide hocam koku sorunun var
  • Uzaktan tutulursa sorun olmaz. Koku sorunu derken ?
  • quote:

Uzaktan tutulursa sorun olmaz. Koku sorunu derken ?

hocam bi kaç yerde daha okumuştum.alet çalışırken ağır bir plastik kokusu geliyor.yani yeni ürünlerde olan koku gibi değil.hocam bide sen bunu evin içinde mi kullanıyorsun
    Yeni kokusu olabilir, bende de ilk zamanlarda vardı. Balkonda yapıyorum ben, evin içinde olmaz o iş.
  • Az önce şirketteki ufak Server'ı temizledim :)

• quote:

Az önce şirketteki ufak Server'ı temizledim :)

hocam uçurmuşsun bütün tozları

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.