Şimdi Ara

pc için olan oyunların telefon için yapılması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar acaba pc için oynanan oyunları cep telefonu için nasıl dönüştürücez eğer olmazsa futbol,basket,karate,araba ve tır yarışları gibi pc oyunlarına benzer olan cep telefon oyunları varmı?

• pc oyunlarını telefona dönüştürmek gibi bi geyiq yok sadece internetten telefonun modeline uygun oyun indirip bluetooth USB yoluyla falan telefona atarsın
  • GÜZELE BENZİYOR DENEMEK LAZIM
  • kardeş dikkat edersen benzer oyunlar koyup indimek için de dedim
    ayrıca başka bir siteye girip indirmeyi bilmeyen yok
    ben donanım habere de olan arkadaşlara yardımcı olabilir diye düşündüm
    quote:

Orjinalden alıntı: disast3r

pc oyunlarını telefona dönüştürmek gibi bi geyiq yok sadece internetten telefonun modeline uygun oyun indirip bluetooth USB yoluyla falan telefona atarsın
  • valla teknoloji cok ilerledi gercekten.5-10 sene önce oynadıgım oyunlarının grafiklerinde oyunları suan telefonumda oynayabiliyorum.
    soruna gelince suan için böyle birseyin mümkün oldugunu sanmıyorum.ama eminimki ilerde bu tip seyler olacaktır..
  • aynısı değil ama buna benzer olanlar var
    quote:

Orjinalden alıntı: hakan.

valla teknoloji cok ilerledi gercekten.5-10 sene önce oynadıgım oyunlarının grafiklerinde oyunları suan telefonumda oynayabiliyorum.
    soruna gelince suan için böyle birseyin mümkün oldugunu sanmıyorum.ama eminimki ilerde bu tip seyler olacaktır..
  • OLSA NE GÜZEL OLURDU. AMA...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.