arkadaşlar acaba pc için oynanan oyunları cep telefonu için nasıl dönüştürücez eğer olmazsa futbol,basket,karate,araba ve tır yarışları gibi pc oyunlarına benzer olan cep telefon oyunları varmı?
pc oyunlarını telefona dönüştürmek gibi bi geyiq yok sadece internetten telefonun modeline uygun oyun indirip bluetooth USB yoluyla falan telefona atarsın
GÜZELE BENZİYOR DENEMEK LAZIM
kardeş dikkat edersen benzer oyunlar koyup indimek için de dedim ayrıca başka bir siteye girip indirmeyi bilmeyen yok ben donanım habere de olan arkadaşlara yardımcı olabilir diye düşündüm
quote:
Orjinalden alıntı: disast3r
pc oyunlarını telefona dönüştürmek gibi bi geyiq yok sadece internetten telefonun modeline uygun oyun indirip bluetooth USB yoluyla falan telefona atarsın
valla teknoloji cok ilerledi gercekten.5-10 sene önce oynadıgım oyunlarının grafiklerinde oyunları suan telefonumda oynayabiliyorum. soruna gelince suan için böyle birseyin mümkün oldugunu sanmıyorum.ama eminimki ilerde bu tip seyler olacaktır..
aynısı değil ama buna benzer olanlar var
quote:
Orjinalden alıntı: hakan.
valla teknoloji cok ilerledi gercekten.5-10 sene önce oynadıgım oyunlarının grafiklerinde oyunları suan telefonumda oynayabiliyorum. soruna gelince suan için böyle birseyin mümkün oldugunu sanmıyorum.ama eminimki ilerde bu tip seyler olacaktır..
OLSA NE GÜZEL OLURDU. AMA...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme