Şimdi Ara

PC İçin XBox 360 Kolu Mu Yoksa Logitech Chillstream Mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar P.C için aynı XBox 360 koluna benzeyen bir kol almaya karar verdim. Normalde kablolu XBox 360 kolu alacaktım. Fakat araştırma yapınca PC için yapılan logitech chillstream kolunun aynı XBox kolu gibi dizayn edilmiş olup bilgisayara bağladığınız ve oyuna girdiğiniz de "xbox 360 controller for windows' olarak algıladığını öğrendim. Aslında direk XBox kolu alacağım ama oyunlarda veya driver da problem olur diye korkuyorum. Microsoft'dan driverını bile bulamadım. Sonucta Logitech Chillstream PC için geliştirilmiş bir alet ve böyle bir problemim olmayacak. Bu arada işletim sistemi olarak Win 7 64 Bit kullanıyorum.

Bu iki kolu kullanana arkadaşlardan nacizane tavsiye istiyorum. Logitech Chillstream aynı XBox 360 kolu gibi hassas mı? Mesela yarış oyununda gaz tuşuna az basınca gazı az mı veriyor? Yani basma oranınız ile tepkisi değişiyor mu? Sağlamlık olarak nasıldır? Malumunuz XBox 360 kolu taş gibi.

Konuyu buraya acmamın sebebi bu bölüme giren %99 kişinin XBox 360 kolu kullanması ve belki aralarında Logitech Chillstream kullanan da vardır düşüncesi. Bir hatamız olduysa affola

Edit: Bu arada Logitech'de titreşim yokmuş. Bu benim için büyük dezavantaj. XBox 360 kolunu P.C'ye takınca titreşim var mı? Yoksa onda da mı olmuyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeaCulpa_27 -- 23 Ağustos 2010; 5:14:37 >

• xbox 360 gamepad al chillstream 1 sene kullandım tırtladı fps,tps oyunlarda zar zor nişan alınıyor xbox 360 da her gördügüme Headshot attıgım geow da pc de oynayınca rezil oluyorum.Ve çok küçük.
  • Isterseniz elimde kullanmadığım sıfır wireless kablosuz adaptörü var, kullananlar sorunsuz olduğunu söylüyor. Satabilirim ihtiyaç varsa.
  • Valla 360 gamepadiyle elim hiç terlemedi benim bence 360 gamepadi al Chillstream gereksiz.
    Gerçi ikisini de kablosuz kullanamayacağına göre(360'ın adaptörüne para verirsen bir de ohoo) Chillstream de tercih edilir 40 liraya.
  • kalolu xbox kolu var süper birşey, ben kuzene geçen gün verdim xbox almış diye verdiğime de pişman oldum
  • XBOX360 Gamepad'i. ;)

Bende Chillstream'de var tek artısı 3 kademeli hava üflüyor olması, oyun oynarken elleriniz terlemiyor yoksa XBOX360 gamepad'inin yanında lafı bile edilmez.
  • Teşekkürler arkadaşlar herkes XBox 360 Gamepad'i al demiş ve kararım o yönde olacaktır. Yukarıda da bahsettiğim gibi herhangi bir sistemin tanımaması ve oyun desteği olmamazlık olabiliyor mu? Benim tek korkum bu yönde sonucta alet XBox için geliştirilmiş. Yukarıda yine yazdığım gibi driverinin bilem bulamadım Microsoft'un kendi sitesinden. Ayrıca aynı konsolda ki gibi ne kadar basarsan po kadar tepki mi uyguluyor ?(bilhassa yarış oyunlarında). Bir zahmet bu soruları cevaplayabilirseniz sevineceğim.

"Beholder" dostum ben kablolu kol alacağım büyük ihtimalle. Hatta kol hazır bile. Bir arkadaştan 40 TL'ye mal edeceğim. Bakalım şu yukarıda ki sorular netleşirse kendisine haber edeceğim. Teklifin için yine de teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dualsense mi Xbox kolu mu
    3 yıl önce açıldı
    Pc mi Xbox mı
    4 yıl önce açıldı
    Xbox mu ps mi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İşletim sistemin Windows Vista veya Windows 7 ise direk tanır. XP ise driver kurman gerekebilir. Microsoft'un sitesinde mevcut.

PC'de eski ve son çıkan oyunların çoğunda XBOX360 Gamepad'i desteği var merak etme. Yarış oyunu olarak Burnout Paradise'ı tavsiye ederim. Tam XBOX360 Gamepad'i ile oynamalık oyundur.

Split / Second'da güzel bir yarış oyunudur. Burnout Paradise gibi arcade türündedir bu oyunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

İşletim sistemin Windows Vista veya Windows 7 ise direk tanır. XP ise driver kurman gerekebilir. Microsoft'un sitesinde mevcut.

PC'de eski ve son çıkan oyunların çoğunda XBOX360 Gamepad'i desteği var merak etme. Yarış oyunu olarak Burnout Paradise'ı tavsiye ederim. Tam XBOX360 Gamepad'i ile oynamalık oyundur.

Split / Second'da güzel bir yarış oyunudur. Burnout Paradise gibi arcade türündedir bu oyunda.

Cok sağol dostum o zaman ben arkadaşa alacağımı haber edeyim.

Aslında bende XBox 360 var. Coğu oyunuda orada oynuyorum fakat genellikle P.C'ye cıkan TPS oyunlarını P.C'de oynamak istiyorum ve bu sebeble bu koplu alma mecburiyeti doğuyor. Mesela bu kolu aldığım için Mafia 2'yi P.C oynarım büyük ihtimalle.

• kesinlikle kablolu xbox 360 kolu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iscanthere

kesinlikle kablolu xbox 360 kolu.

Valla bende tavsiyelere uydum ve arkadaşa havaleyi cektim. Özellikle kablolu istiyordum ve şansıma hemen buldum. Fiyatı da bana uygun geldi. 40 TL'ye aldım. Temizde bir kol. P.C'de coğu oyunu desteklesinde gerisi sorun değil.
  • 10 oyunun 9'unu destekliyor. taktığın an tanıyor vista ve 7 de. driver gerektirmiyor. daha rahatı yok. diğer gamepadlerde titreşim çalışmıyor. bunda ayarsız otomatik açılıyor. kablosu 2 metre. lcd tv ye bağlayıp konsol gibi oynayabilirsin daha ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: iscanthere

10 oyunun 9'unu destekliyor. taktığın an tanıyor vista ve 7 de. driver gerektirmiyor. daha rahatı yok. diğer gamepadlerde titreşim çalışmıyor. bunda ayarsız otomatik açılıyor. kablosu 2 metre. lcd tv ye bağlayıp konsol gibi oynayabilirsin daha ne

Valla iyiymiş. O zaman Mafia 2'de P.C başına gececeğim desene.
  • kablosuz xbox 360 kol almak istiyorum pc için online kredi kartıyla alabilceğim site önerebilecek var mı ?
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurbdr

kablosuz xbox 360 kol almak istiyorum pc için online kredi kartıyla alabilceğim site önerebilecek var mı ?
    teşekkürler

Hocam kablosuz kullanabilmek icin bir de aparat alınıyor. Biraz tuzluya geliyor. P.C için kullanacaksan kablolu iyidir ama yok ben illa kablolu istiyorum diyorsan satan yer cok kredi kartına. GG'de satılıyor. Normal alışveriş sitelerinde de var ama fiyatı 90 TL'yi buluyor. Ya da İstanbul'daysan forumdan Fateeh nickli arkadaş ile bir görüş istersen. Dükkanı var kendisinin. Kredi kartı da geciyordu hatırladığım kadarı ile
  • yaa pardon kablosuz yazmışım kablolu olcaktı
    boludayım ben :)
    ama gelip gidiyorum istanbula o zamana kadar almazsam pm atarım tabi ki
    gg dediğin ne açılımı bi kaç yer daha söylersen sevinirim google da hepsiburada gittigidiyor çıkıyo hep kablolu denk getiremedim
    teşekkürler ilgin için
  • quote:

yaa pardon kablosuz yazmışım kablolu olcaktı
    gg dediğin ne açılımı bi kaç yer daha söylersen sevinirim google da hepsiburada gittigidiyor çıkıyo hep kablolu denk getiremedim
    teşekkürler ilgin için

Valla kablolu bulmakda zor. Hele ki kredi kartı ile alacaksan. GG'nin acılımı Gittigidiyor.com. Ben kablolu kolu arkadaşımdan alıyorum. Nakit düşünürseniz forumun 2.elini takip etmenizi öneririm.

Gittigidiyor haric, Netsipariş'de felan var ama orada k, kablosuz.
  • Bende PC'de Xbox gamepad'i kullanıyorum memnunum. (Zaten 2 tane Gamepad'im var, genelde xboxta duruyorlar, pcde oyun oynamak istediğimde getirip koyuyorum pc'nin yanına )
  • pc oyunlarında logitech dual action rumble pad kullanıyorum elide terletmiyor tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27

quote:

yaa pardon kablosuz yazmışım kablolu olcaktı
    teşekkürler ilgin için

Valla kablolu bulmakda zor. Hele ki kredi kartı ile alacaksan. GG'nin acılımı Gittigidiyor.com. Ben kablolu kolu arkadaşımdan alıyorum. Nakit düşünürseniz forumun 2.elini takip etmenizi öneririm.

Gittigidiyor haric, Netsipariş'de felan var ama orada k, kablosuz.

çok saol yardımların için

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.