Şimdi Ara

pc ikinci seferde açılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bir süredir bilgisayarım da garip bir sorun var. Pc kapalıyken ilk power tuşuna bastığımda harddisk ram ve ekran kartı için denetim bipleri çıkıyor bios logosu açılıyor ve xp yüklemesi öncesi ekran siyah olarak kalıyor. restart yada powerdan kapatıp tekrar açtığımda ise normal bir şekilde windows başlıyor. sorunun nedeni ya da çözümü için fikirlerinizi bekliyorum.

not: kısa bir süre öncesi kasayı değiştirdim. kabloların yanlış takılmasından kaynaklı bir problem olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akinap -- 11 Haziran 2008; 13:39:09 >

• anakartin gigabytemi
  • yok usta msi.
  • görüş belirticek kimse yok mu?
  • Dostum bende de oluyodu böle pc hep 2. seferde açılıyodu ve çok sık mavi ekran veriyodu.Zamanla kendisi düzeldi.Düzelmesi için pek çok kez format atmıştım ama formatla geçmemişti kendi haline bıraktım geçti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: S@ldırg@n

Dostum bende de oluyodu böle pc hep 2. seferde açılıyodu ve çok sık mavi ekran veriyodu.Zamanla kendisi düzeldi.Düzelmesi için pek çok kez format atmıştım ama formatla geçmemişti kendi haline bıraktım geçti.

Ben format denemedim. Ama dediğin gibi çözüleceğini sanmıyorum büyük ihtimal donanımsal bir durum. Neyse usta en azından çalışıyor:) Şöyle 2 ay kullanayım düzelmezse dönerim tekrar buraya. İlgine teşekküler.
  • akinap kullanıcısına yanıt
    tek kelime biosu pilini çıkart 20 dkk bekle tak tamamdır bios ayarlarıyla ugrasma sonucu oluyor bu sorun :) eğer pil sıfırlamassa jumperle dene
  • Aynı sorundan muzdaripim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.