Bildirim
pc ipod u görmüyo
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ipodu kimse kaale almıyoki zaten PC de oyüzden kaale almıyodur
creative bağla PC ye anında görür çalışır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TurkishSword_ -- 17 Eylül 2005, 16:56:07 > -
iTunes ile bağlandın dimi ? -
Turkishsword, creative'in gerçekten iyi mp3 playerları var,
ancak kullanışlılık olarak ipod'tan kesinlikle üstün değilller, isterseniz ipod olayını bir pc/mac yada amd/intel tartışmasına sürüklemeyelim...
Neyse;
Ipod tanımıyorsa;
* Pc'inizin USB 2.0 desteğinin olduğundan emin olun
* Ipod driverlarınızı kaldırıp, tekrar kurun
* Itunes u kaldırıp tekrar kurun
* Hala tanımıyorsa, Itunes açıkken bir kaç defa usb'ye takıp çıkarmayı deneyebilirsiniz.
* IPOD'unuza Format atabilirsiniz. Menu ile Sol tuşa epeyce basık tutarak yapıyorsunuz sanırım.
kolay gelsin, -
dostum usb bağlantılarını falan kontrol et olmadı pc yede restart çek -
kablo ok
usb ok
reset ok
pc reset ok
başka pc de deneme ok
şarj adaptörüne bağlayıp şarj ok
pcye bağlayıp şarj (direkt bağladığımda şarj olmaya başlamıyor ama pcye bağlıyken resetlediğimde şarj olmaya başlıyor) ok
test menu donanım kontrolü (hepsi pass aldı) ok ((pc ye bağlayıp test ekranında status a baktığımda usb nin bağlı olduğunu gösteriyo..))
yapılması gereken herşeyi yaptım sanırım..
apple ın restore edin diye bi seçenek de var. bilkom a mail attığımda da aynı şeyi söylüyolar. Restore etmem için pcnin ipod u görmesi gerekiyo.görmeden nasıl restore edebilrim.onu da anlayamadım..yokmu bilgisi olan..
ileri seviye bi yardım gerekiyo sanırım..Genel bilgi mevcut
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badboy87 -- 18 Eylül 2005, 16:16:05 >
-
up ! -
hdd çökmüş bence
bendede aynısı oldu servise götürdüm mp3 player fiyatı kadar fiyat çektiler hdd için... -
hdd çökse içindeki şarkıları çalamaz ki...
ben şarkıları dinleyebiliyorum ..
ayrıca test ekranında pass alıyor hd
sorun o da değil
bu arada bilkom servis ücretleri hakkında bi fikri olan varmı???
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X