Şimdi Ara

PC İŞE YARARMİ :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İNTEL DUAL CORE 2 2.2 GHZ İŞLEMCİ
    ZOTAC 8800GTS 640MB 360 MHZ EKRAN KARTİ
    2X2 KİNGSTON 667 MHZ RAM
    250+250+500 SAMSUNG +SAMSUNG+SAGETE
    400 WATT FEEL KASA 3 X FAN SOGUTUCU
    PHILIPS X170 17 inc MONİTOR

BU BİLGİSAYAR İŞ GÖRÜRMÜ BUNU MERAK EDİYORUM OYUN İÇİNDE KULLANACAM

• İş görür ekran kartı iyi ama çok fazla performans bekleme

Bütçeni söylersen bizlerde sistem kurup en iyisini belirleriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --FOSSA-- -- 7 Eylül 2009; 11:15:52 >
  • bilgisayar iş görmesine görür fakat fazla performans bekleme bütçen varsa sana sistem önerebilriiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThE LoSt -- 7 Eylül 2009; 12:24:35 >
  • Ekran kartı güzel ama işlemci biraz sönük kalmış bütçenir belirtirsen daha güzelini yaparız
  • 750 TL YE KADAR ÇİKAR SANİYORUM Kİ ANA KART VE İŞLEMCİ LAZİM ZATEN ESKİ PCDEN TAKTKIK... AMDEYE FİYAT YÖNÜNDEN DÖNSEM İYİ OLURMU ACABA ...
  • bence sistemin gayet iyi , biraz daha para biriktir , önümüzdeki aylarda yenilersin sistemini , standart bir ev kullanıcıysan , bu sistem seni götürür ...
  • teşekkur ediyorum gerçekten biraz daha para biriktirip o zaman en iyisini alabilirim.. bi ana karttan memnun değilim crysis+cod4+nfsundercover full özeliklerde çalişiyor...bundan iyisinide bekleyemem... ilginiz için teşekkurler
  • anakarttan neden memnun değilsin , son sürücüleri indirip kullanırsan belki sorun çözülür .. ayrıca 8800 gts ile crysis'i full açması mümkün değil , kardeşim .. kasmadan oynamak demek full anlamına gelmez .. ama sistemin sana yeter , şimdilik masraf etme ..
  • doğru diyorsunuz bu krizde lazim değill bana yeter belkide windows 7 kullanıyorum diye driver larda sorun var xp donecem .....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.