Şimdi Ara

pc kapanırken donuyor yardımm.-çözüldü-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar başlat-bilgiayarı kapat dediğimde kum saati çıkıyor ve hiçbir işlem yapılmıyor, ctrl alt del le görev vöneticisine girip explorer exe yi sonlandırıp tekrar çalıştırınca düzeliyor bilgisayar ama kapanmıyor, klavyenin üzerindeki kapatmak için olan kısayola bastığımda da windows kapatılıyor mavi ekranda kalıyor ve kapanmıyor,kasadan kapatmak zorunda kalıyorum her zaman, yeni format attım formattan önce böyle bir sorun yoktu arkadaşlar bu arada nod 32 ile taradım herhangi bişey yok ilginiz ve cevaplarınız için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimiferhat -- 24 Eylül 2008; 2:26:44 >

• selam, en son formattan önce herhangibir donanım değişikliği yapmışmıydınız? Hayırsa geriye tek seçenek işletim sistemi kalıyor. Windows update lerini yapmışmıydınız? Belki bir sorun oluşmuştur. Ya da kurulum aşamasında bir sorun olmuş olabilir. Bir iki kere güvenlikip te açıp kapatın, daha sonra tekrar normal mode u deneyin..
  • teşekkürler ama sorun devam ediyor. dün bios defaulta aldım sorun düzelmişti ama bugün yine başladı sorun anlamadım neden oluyor, bunun dışında bir sorunu da yok pc nin.
  • up arkadaşlar nasıl çözerim bunu yav.
  • aynı sorun bendede olmaya başladı.
  • windows update yaptım düzeldi, teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.