Şimdi Ara

pc kapanıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba benim sorunum şöyle beko pc aldım windows u kurarken mavi ekranda dosyaları kopyaladıktan sonra windows başlatılıyor yazısı çıktıktan hemen sonra pc kendilğinden kapanıyor. Ekran kartı, disk ,ramler , güc kaynagını değiştirerek denemelerimin hepsinde aynı oldu. Cd leri değiştirdim , cd okuyucuyu değiştirdim kabloları değiştirdim, bios u resetledim ancak her seferinde windows başlatılıyor enter devam, f3 çık , ekranında kapanıyor. Çıldırıcam ne yaptı isem düzelmedi. Anakartla ilgili olabilir mi bi değiştirmediğim o kaldı ki bu sistem normal çalışıyordu türkce windows kurayım dedim ondan sonra oldu. Aklınıza bişey gelirse lütfen yazın

• abicim ilk bilgisayarın hoşgeldiniz ekranı gelip kapanması güç kaynağının şasa yapmasından veya yeterince elektrik gelmemesinden veya kablonun içinden zedelenmiş olmasından kaynaklanıyordu:))

Hatta bazen hoşgeldiniz yazısı gelmeden veya masaüstü geldikten sonrada kapandığı olur
  • Bil. açılırken f8 e basılı tutun ve Sistem hatası halinde yeniden başlatmayı devre dışı bırak yapın gelen hatayı buraya yazın
  • Merhaba
    Sorununuz büyük ihtimal güç kaynağı gibi gözüküyor.Onu bi deneyin isterseniz.
  • bilgisayarını 10 15 daka açık tutmaya çalış. ısı problemide olabilir gibime geldi.sadece orda kapanıyorsa bilemicem.
  • Sorun güç kaynağında
  • merhabalar güç kaynağı değil sorun başka bir güç kaynağı takıpda denedim ancak windows grafik ekranına gelmiyor setup da disklerin denetlendiği format atıldığı bir yer daha var daha grafik arabirime gelmeden orada kapanıyor. Sanki disk denetiminde yada başka bi yerde zaten bi anakart kaldı değişmedik onada bios upgrade yapmaya çalışıyorum ancak disket istiyor neyse uğraşayım sizi haberdar ederim teşekkürler ilgi için
  • herşey değişmiş birde anakartı değiştir.
  • sorun sata diskle ilgili ama hala çözemedim driverini anakartın bulup öyle windows kuruyorum ama yine aynı yerde kapanıyor cıldırmak üzereyim
  • sorunu çözdüm arkadaşlar. Kasaya yeni, 2 fan ekledim ısı düştü kuruldu makine demekki tamamen sorun ısıdanmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.