Şimdi Ara

Pc kasasi devrildi görüntü vermiyor.[ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar an itibari ile pc aksam çalışır vaziyette iken olduğu yerde devrildi ve hersey biranda dondu ve bilgisiyar bidaha görüntü vermedi. Daha öncede görüntü gelmemişti ramlerde temassizlik vardı ancak bu sefer ramleri iyice sabitlememe rağmen çalışmadı Powersupply dan herzamankinden fazla ses geliyor öneriniz nedir hiç ugrasmiyip vatana mi götür meliyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi durmanow -- 22 Temmuz 2015; 16:34:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Düşme sonucu büyük ağır parçalar yerinden oynamış olabilir.
    Kasayı komple söküp tekrar montaj yapsanız iyi olur.
    Harddisk zarar görmüş olabilir. Ekran kartı oynamış olabilir.
  • Ekran kartını silgiyle silip tekrar takın derim oynamış olabilir .
  • Denilenleri yaptım ram lerde bir sıkıntı olduğuna % 100 karar kıldım ramler 4x2 8gb aynı model birebir aynı 2si aynı anda çalışmıyor ayrı ayrı 4 çalışıyor ama 2si olmuyor ilginç :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • durmanow D kullanıcısına yanıt
    Her iki ram'i de aynı slota tek tek takarak dene çalışmayan her iki slotta da çalışmıyorsa muhtemelen ram arızası olabilir.
  • cmldrs kullanıcısına yanıt
    Her 2 ram de çalışıyor sorunu çözdüm. Bu sorunu sık sık yaşıyorum İnternet de araştırdım bios update yapınca düzeldiği söyleniyordu bios update i yaptım düzeldi .
  • durmanow D kullanıcısına yanıt
    Çözüldüğüne sevindim. Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 22 Temmuz 2015; 17:23:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.