Şimdi Ara

PC Kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pc de gereksiz kasmalar yaşıyorum örnek olarak: msn acık ken falan veya bi site acıkken falan winamp acıtıgımda pc bi kasıo ses bi acayip gelio Falan sonra Sarkı deiştirdigimde bu olayı yaşıyorum winamp sildim yükledim falan olmadı Virüs falan olabilir dedim tarattım kac kere yok yine de Avast home edition kullanıyorum pc min özellikleri : intel celeron 2.8 işlemci , 512 Ram bellek , Asus P4S800 Anakart ,128 ati radeon ekran kartı 80 gb hard disk işte böyle sizce sorun Nedir ???

• celeron bi işlemcin war bi kere
  • format atmayı denedinmi hiç yada adam virüs taramasından geçirdinmiki????
    format kesin çözüm olablr
  • Celeronla alakası yok bence. Ben Celeron 900 kullanıyorum.Şu an msn açık, Meadi player açık, bir sürü tarayıcı açık.
    Kardeş öncelikle CCLEANER adlı programı kur, gereksiz dosyalardan kurtul bak RAM in bu gereksiz dosyalarla ne kadar meşgulmuş.
    Ayrıca en kötü virüs programıını kullanıyorsun şuan. Bi Kavsbersky veya Nod32 ile bi tarattır bakalım neler çıkacak neler. Ayrıca spylar için Spyware Doctoru tek gecerim.
    Son olarak da disk birleştirme yap.
  • virüs taramasını güvenli kipte yap.
  • Direk Format at
  • KArdeşim Format atmak en iyisi ama format atmak zoruna gidiyorsa (Yedeklemeler, driverlar vs ..) En iyisi Demo optimize programlarından kullan.

PC Kasıyor

Makinanın kasmasının nedeni, hiç göremediğimiz bir çok dosyanın registry'i şişirmesi, disk birleştirme uzun süre yapmamak, virüs ve spylar olabilir. EN kesin çözüm format olmasına rağmen, virüs ve spy sorunun yoksa indir bir windows optimize programı o senin için gereken herşeyi yaparak sisteminin performansını düzeltecektir.

Saygılar,

LIONMOON

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LIONMOON -- 15 Şubat 2007; 2:06:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: boraaktas

Direk Format at

şimdi bu çözüm mü? bu zaten herkesin aklına gelen ilk şey. insanlarda bunu yapmamak için burdan yardım istiyor.

IceQu sen en iyisi system mechanic tarzı bir programla sıkı bir tarama yaptır.
  • Tamam saollun arkadaşlar ben bi dogru düzgün tarama yapıyım olmazsa yine sizinle paylaşırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.