Şimdi Ara

PC Kitleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cabal oynarken oyun sırasında (ne zaman kitlenceği de belli olmuyo) pc kitleniveriyo.. bunun bir çözümü bilen var mıdır arkadaşlar ?

• Ekran kartın yanmış olabilir
    Fanın adam gibi çalışmıyor olabilir fazla ısınan işlemci bunu yapabilir tavsiyem kasanı götür bir bilgisayarcıya baksınlar içinide temizlettir
  • içini temizle özellikle fanları...bide kasanın sag kapagını çıkarıp öyle dene bakalım ısıdanmı anlarız...
  • aynı sorunu bende yaşıyorum arkadaşlar bunun fanla işlemciyle alakası yok oyunda bazı yerlerde bug var oraya gelince oyun kilitleniyor bu sorunu 6-7 arkadaşta yaşıyor hepsinin pc bozuk olamaz ya oyundan kaynaklıyor bence
  • Pc'in bozuk değil zaten.sorun ekran kartınızın fazla ısınması ki masaüstü pclerinde fazla rastlanmayan bir olay daha çok dizüstü pclerde olur,yada işlemcinin yada ekran kartının soğutucusunun tam performansla çalışmıyor olması.
    Aynı sorunu bende yaşadım,bütün fanlarımı bir güzel temizledim sorunsuz bir şekilde oynumu oynadım.Pc'ni aç,fanlarına bir bak.Devamlı temizlemiyorsan o fanlardan çıkacak tozu hayal edebiliyorum.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.