Şimdi Ara

Pc Kitlenmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarım son 1 haftadır kitlenmeye basladı kitlenmenin her hangi bir süresi yok kafasına göre bazen 24 saat acık kalıyor kitlemiyor bi sayfa yenilemeye kalkınca kitleniyor bazen 10dk acık kalınca kitleniyor bilgisayarda her hangi bir oyun acınca direk kitleniyor internette gezerken uzun süre kullanıyorum ama bir müddet sonra dedim gibi bazen 10 dk bazen günlerce kitlemiyor sizce sorun nerde ?

• Isı değerlerinin kontrol ettiniz mi? Antivirüs veya başka bir güvenlik yazılımı yüklü mü?
  • ısı degerleri normal ısınma yok dediginiz gibi virüsten şüpelendim az önce formatladım ama degişen bişey olmadı
  • Konuda yardımcı olacak kimse yokmu ?
  • Aynı sorun bende de oluyordu. öncelikle kullandığın Windows yamalı mı? Eğer yamalı değilse bi driverları güncelle derim sana.
  • Birde kilitlendikten sonra mavi ekran filan veriyor mu
  • her hangi bir mavi ekran yok sanki ekranın resmini cekmiş gibi kalıyo o an hangi sayfa acıksa maus klawye donuyo öle duruyo reset atmedıgın sirecede düzelmiyo bütün güncellemeleri yaptım degişmedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Durduk yere PC kapanıyor
    geçen ay açıldı
    Açılmayan PC Sorunu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eğer kullandığın Windows orjinal değilse olabilir. Yani daha doğrusu yamalı windows kullanıyorsan. Mesela bende i7 3.50ghz işlemci 8gb ram 2 gb ekran vs. ayrıntılara girmiyim şimdi windows xp vardı yamalıydı onda aynı senin dedigin gibi takılmalar oluyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragdozer -- 29 Mart 2014; 12:51:55 >
  • kardeşim bu günlerde bitcoinden para kazanma için yapılmış madenci virüsleri moda görev yöneticisinden kontrol et yüksek cpu veye ram kullanan programlar varmı varsa kapar ve registerden girdi çıktı kayıtlarını sil düzelecektir.
  • usta yok %5 %25 arası işlemci kullanımı var Ram Kullanımı 2.51 gb Formatta attım tüm sürücüleri aynı anda bicimlendirdim genede aynı Cözemedim gitti dedigin gibi virüstende şüpelendim tüm verilerimi tasınabilir harddiske atıp komple sildim bilgisayar boşken daha hiç birşey kurmadan kendi oyunu olan santrancı actım kitlendi kaldı artık ram arızası oldugundan süpheleniyorum yeni bir ram alıp test etmekten baska care kalmadı gibi
  • ccleanerdan kayıt defterini temizlemeyi deneyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • harunpat H kullanıcısına yanıt
    Sizin sorununuz kesinlikle donanımsal bir sorun, başkada birsey aramayın.

Aynı sorunu ben aylarca yaşadım.
    Buldugum çözüm: önce ramlari tek tek denedim olmadı.sonra aklıma ilk gelen e.kartini değiştirip çözüm bulmuştum.
    Ama side durum farklı olabilir! Örneğin sizde e.karti değilde ram veya anakarta olabilir, onuda artık arayarak (donanımı deneyerek) bulacaksınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Not: önce basit çözümleri deneyin:ramlari ve ekran kartınızı söküp pinlerini silgi ile silip takin, bios u sifirlayip deneyin.

• başlat > çalıştır > windows bellek tanılama > enter

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mavi ekran vermesine gerek yok harddisk arızalı büyük ihtimal harddiski değiştir dene
  • bencede hardıske yazamadıgından donuyo olabılır vs ekran kartını guncelle ondanda olabılır ama buyuk ıhtımal donanımsal bır sorun

• arkadaşlar sorunu cözdüm rem 4gb idi 8e yükselttim sorun ortadan kalktı ilginc ama aynen ßöle :)
  • RAM ını başka bir slota tak, eger başka bir RAM deneme imkanın varsa başka bir RAM ı dene :) İyi akşamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mü-Min

RAM ını başka bir slota tak, eger başka bir RAM deneme imkanın varsa başka bir RAM ı dene :) İyi akşamlar

Gerçi sorun çözülmüş :) Yine aynı sorun olursa eski kullandığın RAM da sıkıntı vardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.