Şimdi Ara

pc kulaklığımdaki harici mikrofonu görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba,yabancı kaynakların çoğuna da bakmama rağmen sorunuma çözüm bulamadım.
    Bilgisayarım laptop,windows 8.1 yüklü ve tek jak girişli.Kulaklığımın ise mikrofon ve kulaklık çıkışları farklı,uzun zaman sadece kulaklık çıkışını takıp mikrofon olarak laptopumun dahili mikrofonunu kullandım.Daha sonra jak birleştirici aldım ve iki girişi de sorunsuz pc ye bağladım.Fakat bilgisayarım harici mikrofonu görmüyor,aynısını telefonumda da denedim ve mikrofon çaışıyor.Eskiden (aylar önce jak birleştiricim yokken) bilgisayarımda dell audio vardı.Her jakı taktığımda taktığınız aygıt nedir diye sorardı ben de sadece kulaklığın mikrofonunu taktığım için kulkalık seçeneğini seçerdim.Bir kere 'headphone with microphone' seçeneğini seçtim ve bilgisayarımın dahili mikrofonunu kullanmayı iptal etti,fakat ben mikrofon jakını takmadığım için sesi hiçbir yerden almadı. Yani demek istediğim şuan o dell audio olsaydı jakı taktığımda o soru gelicek, bende 'headphone with microphone' seçeneğini seçeceğim,ve bu sayede kulaklığımın mikrofonunu kullanabilecektim.Şuan ise dell audio yok,sanırım onun yerine high definition audio device manager gelmiş.Fakat o managerı da çok aramama rağmen bulamadım.Bildiğiniz başka ses manager programları varsa da o programdan kulaklığın mikrofonunu seçip kullanabilirim bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.