Şimdi Ara

|PC| Medal of Honor Warfighter Online Oyuncuları |PC| ÇIKTI (22 Kişi) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
580
Cevap
4
Favori
27.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler FLT sürümünde sağlammı indiriyimmi durum nedir
  • Yaptığım Classlar her girdiğimde bozuluyor bunun bi çözümü var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoachTr19o5

Yaptığım Classlar her girdiğimde bozuluyor bunun bi çözümü var mı

Bizde de öyle. Umarım update ile düzeltilirr.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DewiLMatraK

|PC| Medal of Honor Warfighter Online Oyuncuları |PC| ÇIKTI (22 Kişi)

sizin elemanlar bi sonraki sayfaya düşmüş.ilk sayfada 4 türk var ve funkerman biraz daha kasmazsa 3 kişi kalcaz.nese ben ilk 5e gireyimde
  • Bu oyunu Bf3'le kıyaslamak çok doğru olmaz, multiplayer olarak en çok CoD ile kıyaslamak daha makul bence. Ben TF2 ve Bf3'ten sonra oyun beğenmez oldum zaten oyunun aldığı puanlar ortada 4,5,6... Az kalsın pre-order hatasına düşüyordum iyiki almamışım. Bf3 için de premium vs almadım, sıkılan arkadaşlara Tf2'yi öneririm hem bedava hem de dünyadaki en zevkli multiplayer fps oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jet lag

Bu oyunu Bf3'le kıyaslamak çok doğru olmaz, multiplayer olarak en çok CoD ile kıyaslamak daha makul bence. Ben TF2 ve Bf3'ten sonra oyun beğenmez oldum zaten oyunun aldığı puanlar ortada 4,5,6... Az kalsın pre-order hatasına düşüyordum iyiki almamışım. Bf3 için de premium vs almadım, sıkılan arkadaşlara Tf2'yi öneririm hem bedava hem de dünyadaki en zevkli multiplayer fps oyunu

tf2 yi denedim.berbat bi oyun.tamamen para tuzagı.ücretsiz silahlarla hiç şansın olmuyo.illa biyerden sonra para bayılman gerekiyor.hileye zaten bişey demiyorum.steam saolsun antihile sistemine bakmaz oldu.tabi oyunu seven olabilir ama o oyunu oynayan birinin bf3 den yada mohw den anlıcanı sanmam.şuan dünyadaki en iyi fps oyunu bf3 dür bunuda belirtmek isterim.her yönüyle.grafik+ses+oynanabilirlik vs. vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: Archangel™

Nedir bu oyuna bu kadar düşmanlık ya
    Son yıllarda bu kadar ağır , acımasızca eleştirilen bir oyun görmemiştim
    Oyun aynen böyle CoD ismiyle çıksa göklere yükselirdi

Beyler oyun nasıl?Güzel mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: giyotin_1982

quote:

Orijinalden alıntı: DewiLMatraK

|PC| Medal of Honor Warfighter Online Oyuncuları |PC| ÇIKTI (22 Kişi)

sizin elemanlar bi sonraki sayfaya düşmüş.ilk sayfada 4 türk var ve funkerman biraz daha kasmazsa 3 kişi kalcaz.nese ben ilk 5e gireyimde

Bayram ziyaretleri vs nedeniyle 2 gün ara verdim yoksa bende girmiştim ilk 10'a

ama m4v1 de 4. olmuşum

http://mohwstats.com/leaderboard/pc_wep.WhaM4SAS#start_0

bizim yaşar da 870 de 2. olmuş

http://mohwstats.com/leaderboard/pc_wep.Sa870

senin bf3 de zaten vardı sanırım böyle sıralaman, bunda da bi silaha sen aban istersen her silahta ilk 3 te bi Türk olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet-79 -- 29 Ekim 2012; 20:03:59 >

• Gözlerimi doldurmayı başaran 2. Oyun. İlk oyun da Medal Of Honor 2010 du. Bu oyuna 4 verenlerin aklından şüphe ederim. Harika bir oyundu
  • Aldım

İd Sgt-WoodsTr
  • Ekledim hepinizi şu dil dosya sorunu olmasa single'ı bir bitirsem
  • Bu multiplayer daki çökmeleri önlemenin bir yolunu bilen var mı?
  • Kendimce bi video alayım dedim :) TAC50 manyak bi silah :) TAC300 videosuda upload oluyor bitsin onuda eklicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoneyBadger82 -- 29 Ekim 2012; 22:58:47 >
  • Arkadaşlar PART'i kuruyorruz fakat aynı takıma düşemiyoruz takım boşalıyor arkadaşınızın yanına geçemiyoruz bunun bir çözümü var mı bilen varsa acıklarsa sevinirim kafayı yedik :(
  • Mp'ı biraz oynadım, bir an oyunda Frostbite 2 değil de başka bir grafik motoru mu kullanıldı acaba dedim, mp grafikleri özellikle dokular ultra ayarlarda bile kötü. BF 3 devasa haritalarda oynanıyor, buna rağmen grafik kalitesi tartışmasız çok daha iyi, MoH 2010'da bile detaylar daha iyiydi ufak haritalı bir oyunda böyle olmamalıydı ben daha iyisini beklerdim. Oynanışa gelirsek fena değil ama bence MoH 2010 kadar başarılı değil, Danger Close'un DICE'dan mp konusunda öğrenmesi gereken çok şey var. Ayrıca killcam kötü olmuş, bomba atılınca karekterin kukla vari şekilde havaya uçmasını izlemek çok komik görünüyor. Ses efektleri ve atmosfer iyi zaten o kurtarıyor oyunu almasam da olurmuş, oynanış açısından artık BO 2'ye kesin daha iyi olacak gözüyle bakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 30 Ekim 2012; 17:39:41 >
  • Bir heves aldım ve bayramda 3 gün 3 gece oynadım. tek şuan sinirimi bozan multi de savaş alanı dışında spawn olunuyo ara sıra mal gibi kalıyorum 10 saniye sonra ölüyoum
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickTR

Bir heves aldım ve bayramda 3 gün 3 gece oynadım. tek şuan sinirimi bozan multi de savaş alanı dışında spawn olunuyo ara sıra mal gibi kalıyorum 10 saniye sonra ölüyoum

merak etme hepsi düzelicek.hardcore dada can bugu var.cogu zaman yaralı doguyorsun.çok kapsamlı bi yama gelicek büyük ihtimal çogu sorunlar düzelicek.
  • playstore de neden yok bu oyun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolkytolky

playstore de neden yok bu oyun ?

EA oyunları yada origin oyunları yok orda.bf3 nfs falanda yok.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.