Şimdi Ara

pc montaj yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler yeni sistem için parçaları farklı farklı yerlerden alıyorum (neresi ucuzsa)
    ve pc montaj işinden anlamıyorum
    acaba anadolu yakasında özellikle kadıköyde parçaları montajlayabilecek iyi ve güvenli bir yer war mı??

• nerde oturuyosun.Parçalarını 30 YTL ye evinde monte edebilecek arkadaş var.istersen yönlendirebilirm.İlla Kadıköy dersen bi dolu yer var.
  • Hiç mi anlamıyorsun? eğer biraz anlarım diyorsan bence kendin yapmalısın """dikkatli bir biçimde""" bununla ilgili nette videolar falan da bulabilirsin :)
    http://www.pcextra.com.tr/e/index.php?subaction=showfull&id=1134476805&archive=&start_from=&ucat=3&
  • fenerbahçede oturuyorum ewde olması mühim değil bana yakın bir yer olsun götürürüm

dostum bugüne kadar en fazla writer takıp çıkardım fazla bir bilgim yok
    zaten taksitle alıyom parçaları riske girmek istemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemduy -- 2 Kasım 2006; 19:10:57 >
  • o zaman arkadaşın önerisini değerlendirebilirsin yada 2. el parca satan yerlere bakabilirsin onlar da yaparlar
  • eksa,eksen gibi bilgisayar mağazaları teknik servis parası alıp montaj yapmazlar mı?
    inventusa sordum yapmıyolarmış
    arkadaşın öneriside aklımda parçaları tamamlayınca daha net karar weririm
  • bu arada benim her zaman gittiğim bilgisayarcı var bana ücretsiz yapıo sana da uygun fiyata yapar.
    adres : Söğütlü Çeşme Caddesi Yavuz Türk Sokak Recom Bilgisayar / Bilişim Dünyası: kadıköy
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pc toplamak için yardım
    7 yıl önce açıldı
    Pc Toplama da yardım
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hiç olmadı gel Taksim e ben orda oturuyorum .Ücretsiz monte ederim.ya da senin gönlünden ne koparsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErkanCo -- 2 Kasım 2006; 19:36:33 >
  • eywallah saol dostum ben parçaları toplayınca haber veririm daha karar vermedim
  • kadıköydeki bilgisayarcılar yapar mı?
  • tek bir yerden alsan ve aldığın yer toplayıp verse daha avantajlı olmazmı.sıfır parçaların fiyatları birbirine çok yakın.
  • bence kendin montajla dikkatli bir biçimde hem öğrenmiş olursun ama kadiköyde birsürü var montaj yapan
  • quote:

Orjinalden alıntı: eloko

tek bir yerden alsan ve aldığın yer toplayıp verse daha avantajlı olmazmı.sıfır parçaların fiyatları birbirine çok yakın.

bi çok parçayı taksitle aldığım için hem ucuz hemde peşin fiyatına taksitli olan ürünleri bulup alıyorum
    bu yüzen böyle oldu
    yoksa girer inventusa toplatırdım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.