Şimdi Ara

pc mouse arası kablo uzatsam olurmu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

masa pc yi tv ye 10 mt ılerdekı hdmi kablo ıle 2cı ekran olarak bagladım...kablosuz mouse kullanıyorum usb den

uzaktan tvdekı mouse hareketını kontrol etmek zor oluyor...

masa pc den usb ara kablo uzatsam ıle 7 mt ılerıye ucuna mouse alıcısını taksam o zaman mouseyı tv ye yakın oldugu ıcın pc yı kontrol etmek cok kolay olacak.

pc den ara kablo uzatınca usb den mouse calısırmı deneyen oldumu cunku 7 mt usb uzatma kablo alacagım olursa olmuyorsa bosuna almayım mantıken calısması lazım

bılgısı olan varsa lutfen

saygılar.

• sanırım

bilgisi olan yok

kablo almayım en iyisi bosun bosuna olmassa birde ..(((

• Sansina kablo siparisi verdim bakalim..kilavye ve mouse kullanmak icin 10mt lik ucuna 4 lu usb fis gelsin bakalim calisacakmi..
    Usb kablu cikisindaki disi fiste cip var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 28 Mart 2021; 22:12:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bugun kablo geldi 10mt disi tarafi cipli...pc ye bagladigimda kablosuz fare calisiyor.kablolu kilavye bagladim isikli olarak calismiyor.isigini kapayinca normal calisiyior.kisacasi fazla beklentiniz olmasin.guc ceken seyler calismiyor..fakat pc yi uzaktan 2ci monitor kullanmak icin aldigimdan isiksiz kilavye vardi onu takdim ve fare normal calisiyor tv yi pc ye cevirmus olduk..buyuk ekranda farkli yerden kullanmak icin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.