Şimdi Ara

Pc nin macununu degistirdikten sonra fanlar ve rgb ler çalışıyor ama görüntü yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
56
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kasamı 1 yıl ın ardından temizlemek ve macun degistirmek için açtım macunu değiştirdim herseyi topladıktan sonra kasayı acma tuşuna bastım fanlar ve rgbler çalıştı ama ne görüntü var ne de kasadaki hem kırmızı hem de mavi ışık yanmıyor ram in (rgb si de yaniyor).ram leri silgi ile sildim macun işlemci pinini kaçmış mı diye baktım nafile hiç bir türlü ne görüntü geldi nede ışıklar yandı ana kartim b450m anakartta bi ışık yanmıyor bios pilini 10dk çıkarıp bekledim lutfen yardımcı olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atakan0778 -- 27 Ocak 2024; 19:56:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler sorunu çözdüm led kablolarinin soketleri tek li pin liymis birisi tam oturmamis bastan bütün kasayi bastan monteledim bide hdmi kablosu bozulmus displayport kablosu aldim taktimtim hem isiklar geldi monitörde de görüntü var artik sizin de bozulursa kabloyu degestirmeyi unutmayın bide bu konu çözümlendi tagi nasil atiyoz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atakan0778 A kullanıcısına yanıt

Merhaba forumdaş geçmiş olsun. Teşekkürler geri bildirimde bulunduğun için. İlla ki benzer durumda olanlara faydalı olacak internette.

Burada Tag sistemi yok, ilk mesajın başlığına [DÜZELDİ] veya [ÇÖZÜLDÜ] şeklinde ekleme yapabilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.