Şimdi Ara

[PC] ÖDÜLLÜ UT TURNUVASI -1- (Şampiyon tekserkan tebrikler) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
1
Favori
7.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dj1hp

zafer hocam, benim takim daha hazir diyil, o yuzden ekel ama karsina daha net diyil yaz
    bu arada nene 88 ya da 89, remy 85, Gameiro 85, Valbeana 83. Fanni 82 ya da lig 1den guzel oyuncu aliyorum, satmak isteyen pm

Giriş ücreti ayırırsan iyi olur dostum

Ayrıca benim takım da çok iyi değil 50k maliyetli bir ingiliz kadrosu kurdum Lukaku-Gervinho-Mata var mesela ileride, IF oyuncu desen hayatımda göremedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferya5

quote:

zafer hocam, benim takim daha hazir diyil, o yuzden ekel ama karsina daha net diyil yaz
    bu arada nene 88 ya da 89, remy 85, Gameiro 85, Valbeana 83. Fanni 82 ya da lig 1den guzel oyuncu aliyorum, satmak isteyen pm

Giriş ücreti ayırırsan iyi olur dostum

Ayrıca benim takım da çok iyi değil 50k maliyetli bir ingiliz kadrosu kurdum Lukaku-Gervinho-Mata var mesela ileride, IF oyuncu desen hayatımda göremedim :)

hocam, rakib oyuncular zaten iyi oynuyor takimda iyi olursa, zayif takimla bir az zor olur maclar.
    pc piyasasida acayip 88 nene fiyaini 89 la ayni koyuyorlar, diyer oyuncularda ayni sekil, o yuzden halen takimi kuramadim.
    bu arada bi 9k Brazil takimim var

• neneyi 119a satmıştım :D:D

pardon açılış 119du :D 135.000e filan gitmişti :D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myres -- 28 Mayıs 2012; 18:59:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: myres

neneyi 119a satmıştım :D:D

gözün doysun gözün
  • quote:

Orijinalden alıntı: myres

neneyi 119a satmıştım :D:D

az once 125k 89birini kaptim, 10k formasyon vurdukmu tamamdir
  • Haydi katılımları göreyim 7/16'yız
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn1905

quote:

Orijinalden alıntı: MusaYatar

ben prtScn eye basınca gri resm alıyo :D
    bencede kimse yapmaz zati çok saçma bişi zaten bence kart basma fifa13 de bunu kaldırsınlar alt tab a çözüm bulsunlar yeter

hocam fraps diye bi program var, bana da forumdan bi arkadaş önerdi, hatta linkini de verdi de şimdi yok bende.. onunla oyun içinden resim de alabiliyorsun video da..

beyler gercekden muthis program. video ozelyi ayrica guzel, maclari kayd edib sonra tekrar izliyerek oyun stilini gelistiremek
    @aragorn1905 bu program vazgecilmez programlarimdan biri olucak galiba bunun icin ayrica tesekkurler

1.http://www.dosya.tc/server16/5tURfe/fraps-3.5.1-build-14962-retail-setup.exe.html video kalitesini cok yuksek oldu icin sorun ola bilir (15dk video 4gb oldu)

2.http://www.dosya.tc/server16/qFwrOI/gamerecorder.rar.html video kalitesi ayarlari yapmak mumkun ayrica resimde almak mumkun (ama bende video kaytdayken oyun kasmaya basladi)
    not. 2sinayni anda calistirmayin

edit: linker eklenmisdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj1hp -- 29 Mayıs 2012; 15:39:25 >

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MusaYatar

ben prtScn eye basınca gri resm alıyo :D
    bencede kimse yapmaz zati çok saçma bişi zaten bence kart basma fifa13 de bunu kaldırsınlar alt tab a çözüm bulsunlar yeter

hocam fraps diye bi program var, bana da forumdan bi arkadaş önerdi, hatta linkini de verdi de şimdi yok bende.. onunla oyun içinden resim de alabiliyorsun video da..

beyler gercekden muthis program. video ozelyi ayrica guzel, maclari kayd edib sonra tekrar izliyerek oyun stilini gelistiremek
    @aragorn1905 bu program vazgecilmez programlarimdan biri olucak galiba bunun icin ayrica tesekkurler

rica ederim hocam, ben daha video almak için kullanmadım ama artık başlayacağım galiba :) son günlerde takım yada ben bilmiyorum sorun kimde, saçmalamaya başladı. farkında olmadan basmamam gereken bi tuşa mı basıyorum, yada ne oluyor bilmiyorum ama adamların ayağının altından top kaçırıyor, alabielceği topu arkaya bırakıyor. pas atacakkken en yakınındaki değil de fizandaki adama pas atmaya çalışıyor tabi rakip araya girip kapıyor.
    defansım çok kötüleşti bu aralar.. turnuva öncesi hayra alamet değil ya, bakalım neler olacak :)

• Katılabilirim fakat katılım ücreti 10k'dan fazla olmamalı bence. Origin ID: ConquistadorXV
  • Katılıyorum.

Origin Id: AlastairTR

• Arkadaşlar şuan 9 kişiyiz güzel ilerliyoruz

Katılım ücreti ilk turnuva olması nedeniyle 10.000 coins'dir. İkinci turnuvamızda isteyen olursa giriş ücreti artırılabilinir
  • quote:

Arkadaşlar şuan 9 kişiyiz güzel ilerliyoruz

Katılım ücreti ilk turnuva olması nedeniyle 10.000 coins'dir. İkinci turnuvamızda isteyen olursa giriş ücreti artırılabilinir

hocam, katılım ücretini nasıl vereceğiz, kart alışı şeklinde olacaksa, EA vergisi hariç mi 10k vereceğiz ? o zaman yaklaşık olarak 10.550 vermemiz gerekecek. ve ne zaman tahsile başlıyorsun.. istersen akşam hatırlat ben hemen vereyim.

EDIT : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragorn1905 -- 29 Mayıs 2012; 16:25:27 >
  • quote:

quote:

hocam, katılım ücretini nasıl vereceğiz, kart alışı şeklinde olacaksa, EA vergisi hariç mi 10k vereceğiz ? o zaman yaklaşık olarak 10.550 vermemiz gerekecek. ve ne zaman tahsile başlıyorsun.. istersen akşam hatırlat ben hemen vereyim.

Dostum selamlar, evet komisyon dahil edecegiz fiyata yani 10.550 verecek herkes, ben satışa dandik kartlar sunacagım herkes o kartlardan alacak. Her katılımcıya özel mesajla alacagı kartı tek tek soyleyecegım zamanı gelınce Önce katılım tamamlansın sonra giriş ücretlerini toplamaya başlayacağım dostum.

• quote:

quote:

quote:

Dostum selamlar, evet komisyon dahil edecegiz fiyata yani 10.550 verecek herkes, ben satışa dandik kartlar sunacagım herkes o kartlardan alacak. Her katılımcıya özel mesajla alacagı kartı tek tek soyleyecegım zamanı gelınce Önce katılım tamamlansın sonra giriş ücretlerini toplamaya başlayacağım dostum.

tamamdır, peki ödeülleri verirken EA komisyonu ne olacak :) şimdi bu kadar detay düşünme diyebilirsin ama ben detaycı biriyim :)

yani şöyle diyim, 16 kişi 10k dan 160k topladın ve dedin ki 1. 80k , 2. 50k , 3. 30k alacak.. (atıyorum rakamları)

sonra 1. ye 80k yı verirken aslında 76k vermiş olacaksın :)

istersen böyle olsun, istersen birinciye tam olarak 80k gitmesi için ne kadar toplaman gerekiyorsa onu söyle giriş ücreti olarak onu verelim :)

• Tam olarak kaç kesiyor komisyon %5 mi?
  • quote:

Tam olarak kaç kesiyor komisyon %5 mi?

evet %5 kesiyor.. ben hesaplamaya çalıştım 11125 yapıyo galiba. istersen sen de bi hesapla yada sağlamasını yap.. çok da önemli değil aslında 76k yada 80k ama sonuçta ne olacağı belli olsun.. kaldı ki benim kazanma şansım 0 :)
  • Yok kurallar kesin ve belli olmalı.

Şimdi 10.500 coins ücretli kartı satışa koyacağım herkes için ve satıldığında 10.000 coins hesabıma geçecek.

16 kişi katılım olsa dersek bu rakam 160k olacak benim hesabımda.

1. için ödül 80k: 1. olan arkadaş 84.000 coins'ten satışa koyacak kartı, ben alınca ona 80k gidecek

2. için ödül 50k: 2. olan arkadaş 52.500 coins'ten satışa koyacak kartı, ben alınca ona 50k gidecek

3. için ödül 22k: 3. olan arkadaş 23.100 coins'ten satışa koyacak kartı, ben alınca ona 23k gidecek

Toplamda 160k coins bana gelmiş olacak ve bunun 159.600 coins 'ini dagıtmıs olacagım.

Doğru mudur hesap?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferya5 -- 1 Haziran 2012; 0:58:41 >
  • quote:

Yok kurallar kesin ve belli olmalı.

Şimdi 10.550 coins ücretli kartı satışa koyacağım herkes için ve satııldığında 10.022 coins (yuvarlak 10k) hesabıma geçecek.

1. için ödül 80k dersek: 1. olan arkadaş 84.000 coins'ten satışa koyacak kartı, ben alınca ona 80k gidecek

2. için ödül 50k dersek: 2. olan arkadaş 52.500 coins'ten satışa koyacak kartı, ben alınca ona 50k gidecek

3. için ödül 22k dersek: 3. olan arkadaş 23.100 coins'ten satışa koyacak kartı, ben alınca ona 23k gidecek

Toplamda 160k coins bana gelmiş olacak ve bunun 159.600 coins 'ini dagıtmıs olacagım.

Doğru mudur hesap?

3.lük ödülü 23k olacaksa, o zaman tamam..

ama 84k dan 4200 kesilir, 1.ye 79800 gider.. o kadar da olsun artık :)

• Evet dostum aynen 100-200 'ün lafı olmaz artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferya5 -- 29 Mayıs 2012; 17:21:43 >
  • quote:

quote:

Yok kurallar kesin ve belli olmalı.

Şimdi 10.550 coins ücretli kartı satışa koyacağım herkes için ve satııldığında 10.022 coins (yuvarlak 10k) hesabıma geçecek.

1. için ödül 80k dersek: 1. olan arkadaş 84.000 coins'ten satışa koyacak kartı, ben alınca ona 80k gidecek

2. için ödül 50k dersek: 2. olan arkadaş 52.500 coins'ten satışa koyacak kartı, ben alınca ona 50k gidecek

3. için ödül 22k dersek: 3. olan arkadaş 23.100 coins'ten satışa koyacak kartı, ben alınca ona 23k gidecek

Doğru mudur hesap?

3.lük ödülü 23k olacaksa, o zaman tamam..

ama 84k dan 4200 kesilir, 1.ye 79800 gider.. o kadar da olsun artık :)

ne matamatik varmis hocam sizde de

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.