Şimdi Ara

PC Oyun Çıkış Tarihleri (123. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.757
Cevap
48
Favori
595.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: B€rk

Mount Blade Bannerlord Daha en az 3-5 ay var beni gibi oyunu sevenlere şimdiden uzun süre beklemeler daha sadece küçük bir tanıtım yapıldım daha oyundan görüntü yok ne yazıkki :(

Umarım kısa zamanda çıkar. Bilgiler için saol. Yaza kadar çıksaydı iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3D'ne BANDIM

quote:

Mount Blade Bannerlord Daha en az 3-5 ay var beni gibi oyunu sevenlere şimdiden uzun süre beklemeler daha sadece küçük bir tanıtım yapıldım daha oyundan görüntü yok ne yazıkki :(

Valla böyle giderse yazı bile geçer gibi hergün düzenli takip ediyorum oyun 1 görüntü bile olsa bulamaz mı insan :(
  • quote:

quote:

quote:

Valla böyle giderse yazı bile geçer gibi hergün düzenli takip ediyorum oyun 1 görüntü bile olsa bulamaz mı insan :(

Haklısın. Bende 1 görüntü bile bulamadım. Merak ediyor insan sanırım bu sene zor olucak gibi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Haklısın. Bende 1 görüntü bile bulamadım. Merak ediyor insan sanırım bu sene zor olucak gibi.

Oyun çıksın yeter modundayım şuan :)

• Gta 5 Koymamşsın :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tereos

Gta 5 Koymamşsın :(

PC ye resmi olarak duyurulmadı her gördüğünüz habere inanmayın derim.
  • Crysis 3- 22 Şubat 2013
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thathurts

Crysis 3- 22 Şubat 2013

• quote:

Orijinalden alıntı: ShiRuKhaN

quote:

Crysis 3- 22 Şubat 2013

Diablo 3ü de çok beklemiştim ama sonuç hüsrandı bakalım Crysis umarım beklemelerimizi boşuna çıkarmaz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ShiRuKhaN

quote:

Crysis 3- 22 Şubat 2013

Diablo 3ü de çok beklemiştim ama sonuç hüsrandı bakalım Crysis umarım beklemelerimizi boşuna çıkarmaz

müslüman müslümana öle şey yapmaz hocam ya :D veriyor full hd film gibi videoları episodeları sonra çıkartmcak mı :D

• bu oyunlardan sıkıldıysanız sırada keyifli kuaför oyunları var beylerrrr....
  • güzel düşünülmüş elinize sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: fyuksel3350

bu oyunlardan sıkıldıysanız sırada keyifli kuaför oyunları var beylerrrr....

• saol kardeşim güzel konu
  • Crysis 3 çıkıyor abi ya daha ne olsun sabırsızlıkla bekliyorum
  • GTA V'i göremedim. Belki gözümden kaçmıştır ama eklnemediyse ekleyin bence
  • güncellenmeli ace combat dmc ile aynı tarihte çıktı
  • hepsini nereden buldugunu sorabilirmiyim ayrıca ellerine sağlık çok işime yaradı
  • Haziran ayında hangi oyunlar çıkacak PC için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimner.TR

GTA V'i göremedim. Belki gözümden kaçmıştır ama eklnemediyse ekleyin bence

GTA V şuan PC ye çıkmayacak listede görmemen normal.
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.