Unreal Tournament 2007 yi sabırsızlıkla bekliyorum
tkots Uzaklaştırılmış 48 gün cezanın 48 günü kaldı. Bu nasıl uzaklaştırma böyle bu arkadaş ne yaptı acaba...
Paylaşımın için saol..Gerçektende çok güzel bir çalışma olmuş.Çok güzel oyunlar piyasaya çıkıyor bu sene herkesin bilgisi olmuş olur
Bence hepsi çok güzel ve oynadığınızda keyif verecek,heyecanlı oyunlar..Hepsi birbirinden güzel
ekim kasım ayı artık kotların patlama zamanı olur sanırım
teşk kardeş güzel bir topic
fifa street pc için çıkıcakmı.nba street fln çıksın artık bunlar yaaa pc için aaaaaaaa
PC için yapılıyordu ama oyun dan hala bi haber yok:S
pinky eline sağlık bu oyunların çoğunu merakla bekliyorum özellikle fm 2007 umarım aralık çok çabuk gelir
mkjnmk
Football managerde inşallah yenilikler olur
pes 6 çıkınca nerden indiririz , oyun ne kadar büyüklükte olur .3 gb kotayla netten indirmek sakıncalı olur mu arkadaşlar. ben şahsen 31 ekimde indirmeyi düşünüyorum şimdiden çalısmalara başlıyıcam . bir de netten indirince copy e mi girio . yoksa orjinal mi sayılıyo (online oynamak açısından sordum)
Football Manager 2007'nin Çıkış Tarihi açıklandı oyun bi aksilik olmazsa 27 Ekim 2006 da piyasada;)
Call of Juarez 5 Aralık El Matador 19 Eylül
Olarak güncellenmiştir. Kaynak Gamespot.
quote:
Orjinalden alıntı: cetiny
Call of Juarez 5 Aralık El Matador 19 Eylül
Olarak güncellenmiştir. Kaynak Gamespot.
Onlar Amerika çıkış tarihi bizi ilgilendirmez.
Call of Juarez-8 Eylül El Matador-15 Eylül
amazon.co.uk 'de; El matador'un 8 ,Call of Juarez'in 15 eylül'de çıkacağını belirtmiş ,şimdilik ön sipariş alıyorlar.