Serios sam serileri batman,Battlefied,reckoning,mortal kombat,crysis3,call of duty serisi,dark souls,darksiders2,hitman absolotion,max payne serisi,Sleeping Dogs,Metro Last Light,prototype serisi,Medal of honor Warfighter,Sniper ghost Warrior2 Şuanlık aklıma gelenler bunlar bu saydığım oyunlar dışında bunlara benzer iyi oyunlar bilen varsa paylaşırsa çok sevinirim zaten oynadığım oyunlara göre ne tür oyunları sevdiğimi anlamışsınızdır yorumlarınızı bekliyorum.
fps tarzı seviyorsun anlaşılan. call of juarez serisi iligini çekebilir, gears of war , rising storm / red orchestra 2 , bu oyunlar fps dalında ilgini çekebilir bunun dışında alan wake , red faction serisini de tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: kangroo
fps tarzı seviyorsun anlaşılan. call of juarez serisi iligini çekebilir, gears of war , rising storm / red orchestra 2 , bu oyunlar fps dalında ilgini çekebilir bunun dışında alan wake , red faction serisini de tavsiye ederim.
Sağolasın bakıcam dediklerinize
Mafia Serisini kesinlikle oyna çok şey kaybedersin oynamazsan.
quote:
Orijinalden alıntı: sHepHeRd'
Mafia Serisini kesinlikle oyna çok şey kaybedersin oynamazsan.
Evet onu duydum bi ara indircektim ama vakit olmadı deneyeceğim biliyorum indirme sıramda o seride var sağol yinede
daha önce sana cevap verdim mi bilmiyorum ama far cry serisi wolfenstein syndicate, olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: Master_Evil
daha önce sana cevap verdim mi bilmiyorum ama far cry serisi wolfenstein syndicate, olabilir
Far cry serisini oynadım diğer dediklerine bakacağım birazdan
üzerinden bir hafta geçmiş ama yinede söyleyim resident evil ben oynamadım ama kuzen süper bişey demişti dene bence
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme