Şimdi Ara

PC Oyunları için Logitech F710(Bi sorum olucak içeri)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben joystick le oyun oynamayı çok seviyorum 15-20 liraya bi joystick aldm ama tabi oyunların %90 algılamıyor xbox 360 gibi göstermemiz gerek bilmemne programlar felan her seferinde bunlarla ugrasıyorum ugrassam hep yarım yamalak oluyor bu durumdan sıkıldım diyebilirim

Dark souls 2 sınden tut nba ine witchera kadar ayar mayar uğraşmadan direk tak kolu oyun algılasın istiyorum

araştırırken bu kolu buldum herkes çok memnun joystick destekleyen tüm oyunlarda kullanabılırmıyım diye sormak istedim
    xbox 360 kolu alıcaktım ama bi türlü güvenemedim

evet sorum basit bu kolla istediğim tüm oyunları sorunsuz oynamak ıstıyorum oynanabılıyormu simdiden tesekkurler

• Gamepad destekleyen bütün oyunları rahatlıkla oynayabilirsin, ben de kullanıyorum çok memnunum.
  • Tak ve kullan bu kolu. Logitech F310 ve F510'da aynı şekildedir.
  • xbox kolu var bende on numara bir şey. Her oyun otomatik algılıyor ve oyundaki tuşlar shift olarak değil de koldaki simge neyse ona bas diyor.
  • gittim aldım valla saatlerce ugrasıp yapamadıgım oyunu 1 saattır rahat rahat oynuyorum sormaya bıle degmez mukemmel
  • Dostum f710da var xbox 360 controller de var bende. Sıkı oyuncuyum. Bana güven xbox 360 controller = at, Mercedes f710=eşşek, şahin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki yıla yakındır F710 kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim dostum.. Şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicans

İki yıla yakındır F710 kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim dostum.. Şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım...

bende gıttım aldım dostum gerçekten paraya kıymaya değiyor bazen dandık joysticklere verdıgımız paraya yazık hıc bır ıse yaramıyorlar bunu taktım dırek oyunu algıladı 2 gundur ayar yapmakla ugrasıyordum bıde iyiki almışım

elimede oturdu çok sevdim
  • f310 ile gövdeleri aynı, uzak dur. ergonomi özürlü.

al bi xbox360 gamepad keyfine bak. ben şurdan aldım.

http://www.ucuzbudur.com/xbox-360-kablosuz-kol-pc-uyumlu-urun84385.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubenmartin

f310 ile gövdeleri aynı, uzak dur. ergonomi özürlü.

al bi xbox360 gamepad keyfine bak. ben şurdan aldım.

http://www.ucuzbudur.com/xbox-360-kablosuz-kol-pc-uyumlu-urun84385.html

suan aldım memnunum ergonomide sıkıntı yok benım ıcın
  • GG Milk G kullanıcısına yanıt
    güle güle kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GG Milk

quote:

İki yıla yakındır F710 kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim dostum.. Şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım...

bende gıttım aldım dostum gerçekten paraya kıymaya değiyor bazen dandık joysticklere verdıgımız paraya yazık hıc bır ıse yaramıyorlar bunu taktım dırek oyunu algıladı 2 gundur ayar yapmakla ugrasıyordum bıde iyiki almışım

Güle güle kullan kardeşim...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GG Milk

quote:

Güle güle kullan kardeşim...

Eyvallah kardeşim :) Teşekkür ler

• Bütün oyunları otomatik algılıyor uygulama yüklenince gerçekten güzel bir PC gamepad
  • quote:

Orijinalden alıntı: UltimateEchelon

Bütün oyunları otomatik algılıyor uygulama yüklenince gerçekten güzel bir PC gamepad

aynne kaçtane oyunda çalıştırdı bilmiyorum sayamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.