Şimdi Ara

PC oyunu oynamamış kimselerin kolayca ve zevkle oynayabileceği oyunlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diyelim ki oyun bilgisayarı kurduk, stratejiydi, fps'ydi takılıyoruz.

İstiyorum ki, bu bilgisayarda oyun oynamak isteyen, ama PC oyun deneyimi olmayan insanlara da bir şeyler oynatabileyim.
    Kontrolü ve oynanması kolay olan, ama eğlenceli olan oyunlara dair tavsiyelerinizi alabilirim.

• mario
  • KaptanCekSparrov kullanıcısına yanıt
    Tabi. O da güzel bir oyundur.
    Biraz daha günümüze yakın oyunlar olarak neler olabilir mesela.
  • kaç yaşında bi insandan bahsediyoruz ?
  • minecraft her türlü gider, oyuncunun yaşı küçükse zorluk ayarını barışçıla getirseniz iyi olur (tabi bağımlı olmasını istiyorsanız )
  • Rayman origins ve legends

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KaptanCekSparrov kullanıcısına yanıt
    10 yaş altı... 50 yaş üstü...
    "sağ, sol, yukarı, aşağı, ve tıklama" türü basit kontrolleri olan oyunlar.
    Çünkü kontrolü daha zor olan oyunların kontrollerini kavramalarını epey zaman alacaktır.

Minecraft pek gitmeyebilir, bildiğim kadarıyla hem komplike, hem de görsel açıdan pek cezbetmeyebilir.

Geriye sadece platform oyunları kalıyor sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 En iyi Yarış Oyunu ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Playstation olsaydı Little Big Planet'i tavsiye ederdim.Futbol oyunlarına bak derim.
  • Farcry 3[Türkce Yama] Mass Effect 2 [TY] ve Mass Effect 3

• left for dead 2 diyeceğim de tür olarak hoşlarına gitmeyebilir

Gta da olabilir oyuncu kitlesinin yaş aralığı amma geniş.
  • benim tavsiyem önce düşük seviyeli oyunlar oynat mesela gta vice city half-life 1 gibi ben oyun hayatıma counter strike ile başlamıştım ;) şuan için biraz eski olmasına rağmen hem basit hemde zevkli bi oyun. hiç pc oyunu oynamamış birisine getiripte crysis 3 oynatamazsın.. alışması çok uzun sürer.
  • Cevaplar için teşekkürler.
    Ben bir bakınayım.
  • Mafia serisi

@Illuminn

• Clia kullanıcısına yanıt
    dostum rosso rabbit diye bir oyun vardır ki ben bayılırım şahsen mutlaka bak
  • Adam çok net bir şekilde oynaması kolay, zorluk gerektirmeyen oyun demiş. Cevap olarak mafia serisi diyor adam :) arkadaşlar bilgisayarla alakası olmayan bir insanın mousey kullanabilmesi diye bir şey yok, hele. Binal yildrim gibi mouse tutuyor çocuk siz diyorsunuz GTA vice city oynasın. Hatta helikopter göreviyle başlasın oldu olacak.

Benim tavsiyem mame emulator kurularak / daha çok joystick yardımıyla oynanabilecek oyunlar / araba yarışı oyunları veya puzzle solving tarzı problem çözme oyunları FPS oyunlarına göre daha basittir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.