Şimdi Ara

[PC] PES 2011 FAIR PLAY LİGİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: slyman_b

transferler bana biraz karışık geldi ya

şöyle anlatim,
    mesela sen ronaldoya 50 m verdin(banka fiyatı)
    sonra ben ronaldoya en az 51 m veya üstünde teklif verdim
    sen 12 saat içinde o teklifi arttırma hakkın var arttırısan oyuncu senin arttırma yapmazsan benim... ok :)
  • Bu sistemdeki lige seyyah'ın da olduğu sitede katılmıştım, 2 sezon oynamıştım, çok da eğlenmiştim.
    Ancak kadro oluşturma ve daha sonra takip açısından çok zaman alıyordu, özellikle kendim için düşünürsem denetim sektöründe çalıştığım için eve dönüş saatlerim genelde geç oluyor hafta içi, hafta sonu da tüm maçları yetiştirip tamamlayayım derken başka bir şey yapamaz oluyordum ve en sonunda üzülerek de olsa ligi bırakmıştım ligi aksatmamak adına.

Ayrıca şu sıralar Uydunet bağlantım açıldı ancak pingtest.net'te %90 civarı packet loss değeri alıyorum ve deli oluyorum haliyle. Mail attım, telefon ettim, düzelmesini bekliyorum. Şu sıralar sadece antrenör mod oynuyorum ara sıra. =(

Diğer bir forum sitesinde de lige katılmıştım, orada ortalama seviye takımlar oyunculara dağıtılmıştı, yani takımın içindeki adamlarıyla beraber. Ajax gelmişti bana, diğer takımlar Tottenham, Porto falandı yanlış hatırlamıyorsam, orada da 2 sezon kadar oynayıp şampiyon falan olup kazandığım gelirlerle Rooney ve C. Ronaldo'yu 2. sezon sonunda aldığımda ligde isyan başlamıştı ve lig dağılmıştı. =) Ama en azından kadro dolu geldiği için ilk başta, takım kurmaya zaman harcanması ve teklif takipleri olayı olmamış oluyordu.

Görüşlerim ve deneyimlerim böyle; katılmak isterdim ama malesef zaman ve internet sıkıntıları yüzünden sanırım ligde olmayacağım, başka türlü destek olmaya çalışırım tabi. Yine de şu packet loss olayı düzelirse yeniden son kararımı söylerim lige katılım için.

• anladım desem yalan söylemiş olurum yorgunluktan olsa gerek ama kessinlikle katılmak isterim süper bir düşünce olmuş
  • bende varım
  • seyyah_bilmemkaç numara = KolayVolkan az önce hızlı maçta kendisiyle oynarken golü attığım anda oyunu koparmıştır.
    Kendisini tebrik eder, bağlantısının sürekli kopmasını dilerim.

Ulan hani birbirimize yapmak yoktu. Lafsınız sadece laf.

Bu seyyah Volkan'ın düzenleyeceği ligden de bir cacık olmaz, kesin çıkacaktır maçlardan. Kimse o ligin düzgün işleyeceğinin garantisini veremez.
    Yürüsün gitsin bir de ligin adına fairplay koyuyor. İçinde olacak fairplay, yazarak olmaz.

İmam os.rursa cemaat .... diye bir laf vardır bilirsiniz.
  • çok güzel yakından takip edicem. (:
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.