Şimdi Ara

[PC] PES 2012 ONLINE MASTER LIG ANA KONU (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.761
Cevap
13
Favori
308.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dün pes 2012 orjinal aldım,bu oyunu ilk defe orjinal alıp oynayanlardan değilim.Yalnız dün resmen kafayı yedim.Oyunu kurdum patch 1.01 yukledim Konmai ID ve Game Id nıcklerii ve şifrelerimi aldım.Fakat hiç bir şekilde online a giremiyorum.Karşıma şöyle bir yazı çıkıyor.GİRİŞ YAPILAMADI.

Format a bile atıp oyunu tekrar kurdum.yapmadığım hiç bişey kalmadı,inanılmaz derecede canım sıkıldı arkadaşlar,lütfen bu konu hakkında yardım edecek varsa yardımlarını bekliyorum lütfen.90 tl veripte oyunu oynayamamak çok kötü bir durum...

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...
  • arkadaşlar dün pes 2012 orjinal aldım,bu oyunu ilk defe orjinal alıp oynayanlardan değilim.Yalnız dün resmen kafayı yedim.Oyunu kurdum patch 1.01 yukledim Konmai ID ve Game Id nıcklerii ve şifrelerimi aldım.Fakat hiç bir şekilde online a giremiyorum.Karşıma şöyle bir yazı çıkıyor.GİRİŞ YAPILAMADI.

Format a bile atıp oyunu tekrar kurdum.yapmadığım hiç bişey kalmadı,inanılmaz derecede canım sıkıldı arkadaşlar,lütfen bu konu hakkında yardım edecek varsa yardımlarını bekliyorum lütfen.90 tl veripte oyunu oynayamamak çok kötü bir durum...

• quote:

Orijinalden alıntı: seyyah5525

arkadaşlar dün pes 2012 orjinal aldım,bu oyunu ilk defe orjinal alıp oynayanlardan değilim.Yalnız dün resmen kafayı yedim.Oyunu kurdum patch 1.01 yukledim Konmai ID ve Game Id nıcklerii ve şifrelerimi aldım.Fakat hiç bir şekilde online a giremiyorum.Karşıma şöyle bir yazı çıkıyor.GİRİŞ YAPILAMADI.

çok kötü bir durum kardeş umarım sorunu aşabilirsin konami'nin sitesine falan yazsan bir şey çıkmaz mıa caba supports bölümüne fln yada oyun iade et belliki cd key'in sorunlu umarım sorunu çözersin
  • CD KEY sorunluymuş kardeş gittim bimekse değiştim oyunu şu anda bağlanıyorum online a çok şükür...
  • cd key sotunluymuş kardeş.bimekse gittim değiştim oyunu giriyorum artık çok şükür
  • Arkadaslar oyunun ilk haftası oldugundan önemli olmayabilir ancak bağlantı sorunları başka bir başlıkta konuşulsa daha iyi olur.

Oyunda kısıtlamaların karsı taraf bağlantıyı kesse bile sizi etkilemesi çok kötü müsabaka yani turnuvaya giremiyorsunuz %50ya kadar düştüm ancak quick match ile ortalamanızı yeniden yükseltmek mümkün.

MyPes özelliğini mutlaka aktif edin +500k her mac bonus almak size çok büyük katkı sağlıyor o sayede lennon defoe ve perotti yi aldım takım uçuyor.

Buara mümkün olduğunca mac yapın müsabakaya girin market yükselmeden birkaç yıldız alın. Mutlaka form durumuna dikkat edin 18m verip yıldız alınca formu mor görüp naptim ben demezsiniz ;) serbest bırakacağınız futbolcuları soz süresi bitene kadar tutun sonra yeni futbolcu alın kaybetseniz bile macları 900k+500k mypes bonusu ile 3macta 5m kazanırsınız . Kadroyu basta 16ya düşürmenin pek esprisi kalmamış maclardan ciddi para kazanıyorsunuz kadroyu geniş tutup yorgunluğuna dikkat edin yıldızlarınızın. 3-0 onde iken 85lik perotti yerine 60lik ruskin yeterince is yapar yıldızınız dinlenir. Oyuncu önerilerini eve gidince yapacagım iyi oyunlar
  • arkadaslar su baglantı sorununu bir türlü halledemedim.her 2-3 macta 1 baglantı zayıfladı diyor ve oyundan kopuyorum.sogudum resmen oyundan yaa.acaba serverlardamı bisey var.dun barcayı alıp normal online match yaptım 3 kere baglantım cok zayıflayıp takılmasına ragmen hic atılmadım oyundan.ama oml de durmadan atılıyorum.bu tarz sorunları yasayanlar ve cözenler varmı?
  • ARKADAŞLAR SİZE BİRKAÇ SORUM OLACACAK YARDIMCI OLURSANIZ ÇOOK SEVİNİRİM...

1-HİLE OLAYI KALKTI MI ?
    2-2011 DE Kİ GİBİ MAÇ EŞLEŞMELERİNDE EN AZ YARIM SAAT BEKLİCEZMİ?
    3-HER MODEMDE OYUNU RAHATLIKLA OYNAYABİLİRMİYİZ? YOKSA TAVSİYE EDEBİLECEĞİNİZ MODEM VAR MI?
    4-BENDE 8 Mbps e kadar limitsiz 54,90 lık tarife var sıkıntı olurmu ? tavsiyeniz ?

BU ARADA ARALGME DEN SPARİŞ ETTİM OYUNU ....
    YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK MAKBULE GEÇER :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa323

ARKADAŞLAR SİZE BİRKAÇ SORUM OLACACAK YARDIMCI OLURSANIZ ÇOOK SEVİNİRİM...

1-HİLE OLAYI KALKTI MI ?
    2-2011 DE Kİ GİBİ MAÇ EŞLEŞMELERİNDE EN AZ YARIM SAAT BEKLİCEZMİ?
    3-HER MODEMDE OYUNU RAHATLIKLA OYNAYABİLİRMİYİZ? YOKSA TAVSİYE EDEBİLECEĞİNİZ MODEM VAR MI?
    4-BENDE 8 Mbps e kadar limitsiz 54,90 lık tarife var sıkıntı olurmu ? tavsiyeniz ?

BU ARADA ARALGME DEN SPARİŞ ETTİM OYUNU ....
    YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK MAKBULE GEÇER :)

1- KISMEN EVET... Ama karşı tarafın bağlantısı gitti mi senin de yüzden düşüyor. %70 oldu mu geçmiş olsun...

Ama dün ilginç bişey oldu. Birisi geldi, maç tamamlama oranı %63 felandı. Nasıl oluyor anlamadım. Sonra maç başlarken "Diğer kullanıcılarla iletişim kesildiği için bu maç sona erdirilecek" dedi. Bi baktım 3-0 mağlup gözüküyorum. 0 para geldi, puan baya düştü, tabii benim oran da %90' a düştü. Böyle saçma şey mi olur!

Sonuçta bu sistem hileyi tamamen bitirmiyor. Niyeti bozan birisi 10 maçın birinde hileye başvurabilir... Üstelik kurunun yanında yaş da yanacak. Tabii birsürü çoluk çocuk var, gıcıklığına bile bağlantıyı kopartan çıkabilir. Sonuçta size de zarar verecek. 30 küsür maçta yukarıdaki bahsettiğim olayın dışında hiç hileyle karşılaşmadım. Bu da çok olumlu bişey aslında...

2- Anında rakip buluyor. Bu çok hoşuma gitti

3- Modem çok eski değilse hiçbir sorun olmaz

4- Hiçbir sıkıntı olmaz. Ben de 16 MB var, 8 e göre hiç fark yok. Çünkü temel olan şey Türkiye nin yurtdışıyla olan ping değerleri, bağlantı kalitesi.... Brezilya dan biri denk gelirse illaki gecikme olacaktır. Ayrıca 2011'e göre lag olayı biraz daha azalmış. Daha akıcı oynanıyor. Tabii şu an oyuna katılan 5000 küsür kişi var. Bu sayı 10000 i bulacaktır ileriki zamanlarda. O zaman ne olur bilmem....
  • ...................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 15 Ekim 2015; 13:02:59 >
  • seyyah5525 arkadaşım bende media mart tan aldım oyunu napıcam bilmiyorum değiştirilermi benimdemi acaba cd key sorunlu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio26

arkadaşlar sinirden çatlıcam bugün pes 2012 aldım konamiye kayıt oldum ama oyuna giremiyorum GİRİŞ YAPILAMIYOR diye hata alıyorum napıcaam yardım edin lütfen...:(

Birisi daha böyle birşey demişti ve cd-key sorunlu çıktı.Git değiştir derim.
  • tamam da ne dicem adamlara değiştirirlermi birde benim aldığım yerde bu sonuncuydu of ya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio26

tamam da ne dicem adamlara değiştirirlermi birde benim aldığım yerde bu sonuncuydu of ya..

He bak seyyahmış arkadaşın nicki sen de görmüşssün. Ona pm at derim.
  • of kafayı yicem ya 90 tl gitti oyuna giremiyorum resmen..
  • konami id sitesinde birde şöyle birşey yazıyor acaba sorun bundanda olabilirmi..

bu bana gelmiş bi hata değil sadece sıkça karşılaşılan sorunlar kısmında yazıyor..

KONAMI ID'nizi çok fazla yanlış girdiğinizden hesabınız kilitlendi.
    Sistemimiz bir KONAMI ID'nin çalınma riski olduğunu algıladığında KONAMI ID'yi otomatik olarak kilitler.
    Kilitlenen KONAMI ID'yi açmak için "Şifreyi Yeniden Oluştur" işlemini kullanın.
    Dilerseniz kilidin kendi kendine açılmasını bekleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 3 Ekim 2011; 18:57:43 >
  • eski onlinecılardan kim kaldı ;) softdisk çook saol güzel kardeşim çok yardımcı oldun
  • ...........................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 15 Ekim 2015; 13:03:44 >
  • Oyunu bugün aldım Kayıt işlemlerini de yaptım ancak sunucuya bağlanamıyorum sorunu çözdüğümde bende aranızdayım

Sorunu bir türlü çözemedim online giriş yapiyorum ancak onlin menuye girdikten 10 sn sonra sunucuyla bağlantı kesildi diyor sebebini bilen yardım edebilecek olan var mı acaba?

KONAMI ID: gevrektr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GévréK -- 3 Ekim 2011; 21:09:15 >
  • yaw bu nası bişeydir yine koptu ya 2011 takır takır çalışıyor 2012 10 maçta sıfır kısıtlama yedik

ping değerlerim

ping 55 ms
    download 1.04 mbps
    upload 0.24 mbps

değerler normal görünüyor atacam bu 2012 yi bu nedir yaa
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.