arkadaşlar bu hafta sonu vatan da bilgisayar toplattım 8gb ram taktırdım ama bilgisayar özelliklerine girdigimde 4 gb gözüküyor bilgisayarda suan gecici süreligine 32 bit yüklü sorun ne olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: krdnz
arkadaşlar bu hafta sonu vatan da bilgisayar toplattım 8gb ram taktırdım ama bilgisayar özelliklerine girdigimde 4 gb gözüküyor bilgisayarda suan gecici süreligine 32 bit yüklü sorun ne olabilir
sorunu kendi ağzınla söylemişsin kardeşlik.
32 bit işletim sistemi 3.98 GB'dan yukarısını görmez. o yüzden 64 bit yüklemelisin
kedi bedri
kullanıcısına yanıt
eyv kardeşim bişey daha sorcam ben kurulum cd sini arkadaşdan aldım o bana telden söyledi kurdum pek anlamam o cd icinde 32 bit veya 64 bit die bir yükleme secenegi oluyormu
quote:
Orijinalden alıntı: krdnz
eyv kardeşim bişey daha sorcam ben kurulum cd sini arkadaşdan aldım o bana telden söyledi kurdum pek anlamam o cd icinde 32 bit veya 64 bit die bir yükleme secenegi oluyormu
evet bazı cd'lerde oluyor. Onlar paket halde içinde bir çok sürümün 2 tarz bit sistemi de oluyor. Ancak seninki bundan değilmiş sanırım. O yüzden sen Win7 Ultimate x64 TR bi CD alıp veya iso kalıbı indirip cd'ye yazdıktan sonra formatlayacaksın. Üzerine yükleme kabul etmez format atman gerekli
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme