Şimdi Ara

[PC] *** Sensible FC *** FIFA 18 Pro Club //Kuruluş Tarihi 2010// CAM-RM-CDM-CB-RB/LB ARIYORUZ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akif2780

Yani hocam inanın siz resmen beni arıyorsunuz :)

Forvetin arkasındaki bölgede zeka ve pas anlamında benden daha verimli bir oyuncu olamaz heralde iyi oldu size rastladığım :). Oyunu daha bugün aldım ve inşallah akşam girip deneyecektim forumları dolaşırken konunuzu gördüm ve mutlaka bu takımda denenmek isterim.. Yaş 20 beden eğitimi öğretmenliği okuyorum ve amatör ligde futbol oynuyorum bu konuda mütevazi olamayacağım ama açıkçası oyun zekası ve pas benim işim, irtibatta kalalım :)

origin id: akif2780 haber bekliyorum

Valla aslında biz Oğuzhan yada Fernandes i arıyoduk :)

Şaka bi yana bu kadar iddialı olman güzel.Umarım oyundada dediğin kadar iyisindir.Senden önce başvuranlar oldu şuanda denemeler yapıyoruz.Sende gel senide bekleriz..

• Oyunu alalı 2 gün oldu sadece season oynadım proyu ilk sizinle deneyeceğim daha öncede become a legend filan geçmişim olduğundan altından kalkarım diye düşünüyorum tabi zamanla gelişecektir.. origin ekledim müsait olduğunuzda dönersiniz
  • Merhaba Eger cam hala boşsa başvuracaktım paslı oynarım bol asist ve golüm vardır Overall CAM: 89
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

Merhaba Eger cam hala boşsa başvuracaktım paslı oynarım bol asist ve golüm vardır Overall CAM: 89

Slm. Sen daha önce bizim takımda değilmiydin?
  • Pardon karıştırdım gecen senenin sonlarına dogru girmiştim sizin clube 13 de hiç girmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzanSRC -- 2 Aralık 2012; 21:22:01 >
  • quote:

Hayır degildim hocam

fearless değilmisin?kaleciydin bizde hatta
  • quote:

Orijinalden alıntı: tmac23

quote:

Hayır degildim hocam

Evet
  • quote:

quote:

quote:

Hayır degildim hocam

Evet

İlgin için teşekkür ederiz ama takımdan ayrılan arkadaşlarla tekrar yola devam etmiyoruz.

Bu arada CAM arayışımız sürüyor.Topla arası iyi olan,topun kıymetini bilen,dar alanlarda iş yapabilecek bi arkadaş arıyoruz..
  • üstat iyi akşamlar biz de drop in matchlardaki kaostan acaip sıkıldık şöyle adamakıllı bi takım arıyoruz bi arkadaşımla yaşlar 25 ve 27 takım oyunu konusunda bi soru işaretiniz olmasın aradığımız şey o zaten çabuk uyum sağlarız originden talep gönderdim.
  • defans lazım mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheArrow

defans lazım mı ?

quote:

CB-LB ve CAM-RM pozisyonlarında oynayabilecek,pas alışverişi iyi olan arkadaşları aramaya devam ediyoruz.. Başka takımlara istek yollayan arkadaşlar başvurmasın..
    Takıma alımlar durdurulmuştur arkadaşlar yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz..
  • Takıma alımlar yeniden açılmıştır,

Aradığımız pozisyonlar; Açıkçası her pozisyon için oyuncu arıyoruz, bölgesinde iyi oynayan her oyuncuya kapımız açık.

Konunun başındaki kriterler size uygunsa konuya post bırakabilirsiniz.
  • Origin id:CruciaLion1905 bugun oglen 1de oyunda olucam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk mesajda belirtmiştik, akşam saat 9 - 10dan sonra Online olabiliyoruz

• Merhaba,

Yaşım 27 FIFA 15'te pro club moduna yeni başladım ovr 76 ST bölgesindeyim. Aranıza katılmak isterim isterseniz originden ekleyin konuşalım. Çok pro seviyede oynayamıyorum fakat takım oyununa uygun olarak oynayabilirim. İlk amacım oyundan zevk almak. Goller atılır kaçar ama önemli olan zevk alıp dostuklar kurmak. Sizler de bu şekilde düşünürseniz originden ekleyebilirsiniz.

Teşekkürler.
  • Originden eklersen beni akşam konuşalım

• quote:

İlk mesajda belirtmiştik, akşam saat 9 - 10dan sonra Online olabiliyoruz

Bugun oglen 1de evde olcam anlamında yazdım dostum,normalde 7-12 arası musaitim

• quote:

Orijinalden alıntı: aarda

quote:

Bugün milli maçtan önce ve sonra origindeyiz. Gelmek istersen deneme yapabiliriz ;)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aarda

quote:

Bugün milli maçtan önce ve sonra origindeyiz. Gelmek istersen deneme yapabiliriz ;)

maç sonrası daha uygun olur,matcharena turnuvasıyla çakışıcak çünkü,maçtan sonra turnuva bitmiş olur o sırada gelirim originden ekliyorum sizi

Mevki : CB
    Overall : 76
    Origin : ardagenc12

Eğer uygunsa takımınıza katılmak isterim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.