Şimdi Ara

PC TAVSİYE TOPLAMA DEĞİL (2000-2500TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • toplama pc değil arkadaşlar tavsiyeleriniz nelerdir ? ve oyun bilgisayarı olacak.

• kardeş o paraya alacağın pcler toplayacağının yanında geçemiyor desemde fayda etmeyecek biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: boracelik

toplama pc değil arkadaşlar tavsiyeleriniz nelerdir ? ve oyun bilgisayarı olacak.

http://www.sinerji.gen.tr/sinerji-dcsar9380-i5-6400-8gb-1tb-r9-380-pmu70342 güle güle.kullan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hazır pc almak aptallıktır
  • Oyun için toplama şarttır. Neden toplama değilde hazır istiyorsunuz ?
  • 2.000 TL ye çok güzel pcler toplayabilirsin neden hazırını alasın ki?
  • kardeş o paraya alacağın pcler toplayacağının yanında geçemiyor desemde fayda etmeyecek biliyorum
  • Pc toplamama istediginiz neden? Ben anlamıyorum veya beceremem ise biz yardımcı oluruz. Mesela teknobiyotik, eksen gibi yerler topladığınız pcyi montaj yapıyor da gonderiyor yani tak fise kullan

Attigim goruntudeki pc oyun için güzel oldu. Dilerseniz ssd yi çıkarabilirsiniz ve ücret 2.470 TL gib bir şey olur. 30-40 lira da montaj+kargo ücreti olur.

Son olarak, hazır olan hiçbir markada bu fiyata bu pcyi alamazsiniz.. Paranizi mantıklı harcayarak pc almak istiyorsanız toplamalisiniz
    Bu mesaja eklenen görseller:

PC TAVSİYE TOPLAMA DEĞİL (2000-2500TL)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BENDE ASUS M70 AD-TR002S VE ASUS M70 AD TR005S MODELLERİ MEVCUT SIFIR KULLANILMAMIŞ ÜRÜNLERDİR. DÜŞÜNÜRSEN ÖZELLİKLERİNE BAK FİYATLARINA BAK ALMAYI DÜŞÜNÜRSEN HABER ET FİYATTA ANLAŞIRIZ :)
  • i5 4440 & ASUS H87-PLUS & GSKILL 8GB (2X4GB) & ASUS GTX650TI BOOST & SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA & ZALMAN MS800 PLUS & SEASONIC M12II 750 80+ PLUS BRONZE & PHILIPS 21.5" 227E4LHAB/00 & LOGITECH MK330 & LOGITECH F310 GAMEPAD
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.