Beyler diğer konulara açtım cevap vermediler birde buraya açtım :D
Beyler bu pc yi alacağım yorumlarınızı bekliyorum :)
şlemci : Intel Core i7-4770 3,40Ghz, 8MB Intel akıllı bellek Ön Bellek : 6 MB Intel Akıllı Bellek İşletim Sistemi : Windows 8.1 Anakart : Intel H61 Chipset Ram : 8 GB DDR3 Harddisk : 1000 GB Sata Monitör : 20 " Casper WS DVI LED Speakerlı Ekran Kartı : 3GB Nvidia GT630 SE E.K (2 GB ayrılmış bellek) DVD Sürücü : DVD±RW DUAL Ses : Yüksek Çözünürlüklü 6 Kanal Ses Kartı Fare : Casper Usb Optik Klavye : Casper Usb Multimedya Ethernet Port : 10/100/1000 Mbps Kart Okuyucu : Multi Card Reader Kablosuz Ağ Bağlantısı : Var DVI Port : Var VGA Port : Var Sata : 4 adet SATA Usb Port : 8 x 2.0 Usb Port Genişleme Yuvaları : 1 adet PCI-EX x16, 2 adet PCI EX x1, 2 adet PCI Slot Ağırlık Ve Boyutlar : 380 (H) x 175(W) x 450(L) mm, 7~7.5 kg
Mario bile oynanmaz diyenler oldu ben karar veremedim özellikleri iyi gibi duruyor bu özellikleri vermez bu pc yalan falan dediler ne yapayım beyler
Çöp.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Almayayımmı yani ???
quote:
Orijinalden alıntı: doruk12345
Almayayımmı yani ???
bütçeni ve amacını söyle en iyisini atayım tabikide hazır pc çöp
quote:
Orijinalden alıntı: bjk__murat
quote:
Almayayımmı yani ???
Peki kardeşim bunları alınca crysis 3 oynayabilecekmiyim gta 5 gibi oyunları yani kaç yıl daha gider alacağımız pc ? 2000 tl gibi bi bütcem var bide evde monitor varda 1 tane nvidia geforce 5000 serisinden bi ekran değiştirmem gerekiyor mu ? (kafamda deli sorular :D )
quote:
quote:
quote:
Almayayımmı yani ???
Peki kardeşim bunları alınca crysis 3 oynayabilecekmiyim gta 5 gibi oyunları yani kaç yıl daha gider alacağımız pc ? 2000 tl gibi bi bütcem var bide evde monitor varda 1 tane nvidia geforce 5000 serisinden bi ekran değiştirmem gerekiyor mu ? (kafamda deli sorular :D )
ASUS M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 ANAKART 249 TL
COOLER MASTER RC-K380 600W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA 298 TL +2 Tane COOLER MASTER SİCKLEFLOW 120MM KIRMIZI LED SESSİZ FAN 45TL
ASUS GTX760 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı 700 TL
Toplam : 2100 TL
alabileceğinin en iyisi crysis 3 ultrada oynarsın gta 5 very high
quote:
quote:
quote:
quote:
Almayayımmı yani ???
ASUS M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 ANAKART 249 TL
COOLER MASTER RC-K380 600W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA 298 TL +2 Tane COOLER MASTER SİCKLEFLOW 120MM KIRMIZI LED SESSİZ FAN 45TL
ASUS GTX760 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı 700 TL
Toplam : 2100 TL
alabileceğinin en iyisi crysis 3 ultrada oynarsın gta 5 very high
Hepsi vatan computerde vardır inş kardeşimde şimdi bir soru daha sana bu parçalar uyumlu dimi monitor almama gerek yok bide özet geçsene ben böyle anlamadım kaç gb ram falan öyle bi özet geçersen sevinirim :) kasayıda verdin dimi ben pek anlamıyorum ya inş iyi vermişindir :D
Hepsi vatan computerde vardır inş kardeşimde şimdi bir soru daha sana bu parçalar uyumlu dimi monitor almama gerek yok bide özet geçsene ben böyle anlamadım kaç gb ram falan öyle bi özet geçersen sevinirim :) kasayıda verdin dimi ben pek anlamıyorum ya inş iyi vermişindir :D
rahat ol kardeş hepsi içinde hepsi uyumlu vatandan alacaksın orada birleştiricekler eve gelince format atmayı biliyor olman lazım ve ethernet driverini kurman lazım ki kabloyu taktığında internet gelsin sonra ekran kartı ve ses kartı driveri kurman yeterli. sen interneti getirirsen zaten ben buradan hertürlü yardımcı olacağım.
quote:
quote:
rahat ol kardeş hepsi içinde hepsi uyumlu vatandan alacaksın orada birleştiricekler eve gelince format atmayı biliyor olman lazım ve ethernet driverini kurman lazım ki kabloyu taktığında internet gelsin sonra ekran kartı ve ses kartı driveri kurman yeterli. sen interneti getirirsen zaten ben buradan hertürlü yardımcı olacağım.
benim monitör iyi mi yeni almam gerekir mi bide bilgisayarcıya götürsem yapamazmı? Win7 mi Win8 mi :D
quote:
benim monitör iyi mi yeni almam gerekir mi bide bilgisayarcıya götürsem yapamazmı? Win7 mi Win8 mi :D
bilgisayarcı yaparda dikkat et içinden parça araklamasın bu devirde kimseye güven olmuyor.
win 7 ultimate sp1 64 bit olacak.
monitörün iyi değildir büyük ihtimal yeni alman iyi olur senin için
AOC 21.5" E2262Vw GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR 300 TL
quote:
quote:
bilgisayarcı yaparda dikkat et içinden parça araklamasın bu devirde kimseye güven olmuyor.
win 7 ultimate sp1 64 bit olacak.
monitörün iyi değildir büyük ihtimal yeni alman iyi olur senin için
AOC 21.5" E2262Vw GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR 300 TL
şimdi 2400 tl oldu değilmi toplam ? benim evde 2 bilgisayar var kücük ile büyük büyüğü adaptörle bağlıyorum kardeşim adaptör taksam wireless bağlasam veya kucukten konuşsak sorun olur mu ?
@bjk__murat
kardeşim bide benim net cok az çekiyor modem arada pc balkonda nasıl daha fazla çekmesini sağlarım bilgin varsa ap mi almam lazım adaptör deiştirsem yeter mi anlamadım :( bi sorum daha var şimdi unuttum aklıma gelince yazcam
Dikkat ediyorum da 2 haftadır hazır pclerin hepsinde Nvidia gt 630 kullanmışlar. Konuyu açanlarda Crysis 3 vs. oynarmıyım diye sormazlar mı ? Yazık..
quote:
Orijinalden alıntı: HeAdShOcK
Dikkat ediyorum da 2 haftadır hazır pclerin hepsinde Nvidia gt 630 kullanmışlar. Konuyu açanlarda Crysis 3 vs. oynarmıyım diye sormazlar mı ? Yazık..
Bilmiyorum ben pc hakkında konuları gerek ilgilenmediğim gerekse zamanım olmadığımdandır kardeşim ayrıcada benim konu açıp açmamam seni ilgilendirmez ve böyle yorum yapcağına yapmamanı tavsiye ediyorum
quote:
@bjk__murat
kardeşim bide benim net cok az çekiyor modem arada pc balkonda nasıl daha fazla çekmesini sağlarım bilgin varsa ap mi almam lazım adaptör deiştirsem yeter mi anlamadım :( bi sorum daha var şimdi unuttum aklıma gelince yazcam
TPLINK WN7200ND aleti alırsan çeker büyük ihtimalle
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme