Şimdi Ara

PC Telefon - Lütfen İlgilenin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bağlantı kablosu ile telefonu bilgisayara bağlıyorum, bildirim sesi geliyor bilgisayar algılıyor telefonu taktığımı, sonra bilgisayarımdan telefona giriyorum içi bomboş gözüküyor 0 öge diyor, içindeki fotoğrafları bilgisayara atmam lazım hiç bir şey gözükmüyor çıldırıcam, 50 kere tak çıkar yaptım pc ve telefonu defalarca açıp kapadım olmadı, daha düne kadar bi sorun yoktu, yardımcı olana binlerce kez minnettar olacağım

• lawwed L kullanıcısına yanıt
    Windows klasör ayarlarından gizli dosya ve klasörleri göster i işaretleyip, korunan işletim sistemi dosyaları gizle nin işaretini kaldırıp öyle denermisiniz
  • telefonun ekran kilidini kaldırın şifre varsa şifreyi girip şifreyi kaldırın.

Telefonunuzun ekranı açık olacak şekilde tekrar bağlayın..

USB bağlayınca telefonun bildirim çubuğuna USB bağlantı seçenekleri gibi bi yazı gelecek onu açın içeride dosya paylaşımı benzer bi yazı görürseniz onu işaretleyin.

Lütfen sonucu yazarak bilgilendirin. Diğer aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için.
  • Eger android bir cihaz kullaniyorsaniz usb ile bagladiktan sonra telefon uzerinden usb dosya aktarimini acmaniz gerekiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim ancak telefonum galaxy s advance, evet android ama bir çok özelliği eksik yani dosya paylaşımı falan işaretle demişsiniz öyle şeyler yok. 50 kere tak çıkar yaptım en sonunda gördü şans eseri..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.