Şimdi Ara

PC toplamak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba PC toplamak istiyorum ama öğrenci olduğum için çalışıp para kazanbilecegimi sanmıyorum günlük veya haftalık alıyorum 10-20 TL arası bazen fazla harçlık da alabilirim ben 16 GB ram 2 GB ekran kartı gibi bir sistem toplamak istiyorum ucuza anakart modeli ekran kartı ve işlemci onerirmisiniz 1000-1500 arasi olsun şimdiden teşekkürler

• 16 GB RAM'li sisteme, sahip olduğunuz bütçe ile alınabilecek parçaları takmak mantıksız olur.

Dövizin fırladığı şu dönemlerde sistem toplamak yerine para biriktirmeniz daha doğru olacaktır.
  • yıl 2010 degil 2020 dolarda 2 degil 6.55 istedigin paraya pc yok

2.eldede yok

o paralara anca xbox one s olur
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    hocam niye bu kadar kızgınsın :)
  • xGlorfindel kullanıcısına yanıt
    kızmakla ne alakası var düzgünce dedim 1500 2000 e 2.elde bile pc yok dogru düzgün
    bana da kızdın...
  • xGlorfindel kullanıcısına yanıt
    aslında sanada kızmadım niye kızayım
  • Ne tarz oyunlar oynadığınızı elinizde monitör veya başka parça olup olmadığınızı yazarsanız iyi olur. 1500 liraya ikinci el bir şeyler alınır(çok hayalci olmamak lazım).
    Hocam şaka yapıyorum. Ama senin üslubun biraz agresif duruyo bakınca.

neyse arkadaşın başlığını isgal etmeyeyim ben.

İyi forumlar
  • ugurr999 kullanıcısına yanıt
    Elimde monitör var 4gb ram 1gb ekran kartı Intel core 2 Duo özellikli bir PC var anakart Asus p5n-sli
  • ps_mikail P kullanıcısına yanıt
    Monitörün 1080p olduğunu farzediyorum. Yeni bilgisayar istediğinize göre işlemci,ekran kartı artık size yetmiyor demektir. Sistem güncellemesi yapılacak bir bilg. değil sizinki. Onun için satıp(çok para etmez birine de verebilirsiniz) en iyisi 1500 tl civarına yeni bilg almak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.