Şimdi Ara

Pc toplamama yardım edermisiniz acill....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, malum her eve bilgisayar lazim lafı gerceklesiyor. Ben de bir bilgisayar almaya karar verdim fakat beni idare etsin diyorum. Oyun oynama, islem yaparken ileride cikacak oyunlari normal veya high kalitede acsin istiyorum. Kaba taslak bir sistem topladim ama cok guvenmedim, bir de isi iyi bilenlere soralim dedim.
    İslemci: AMD Athlon 2 860 Quad Core 3.7 GHz 4MB FM2+ Black Edition
    Ekran Kartı: Sapphire RX 460
    Bellek: Team Dark DDR3 1600 MHz 8 GB
    Anakart: MSI A68HM-E33 v2 DDR3 2133 MHz
    Hardisk: WD Blue 7200 RPM 1 TB HDD
    SSD: ADATA Premier SP550 560 Okuma Hızı / 410 MB Yazma Hızı
    Ve ekran, kasa falan var. Benim butcem 2000 TL ve bu ekran kasa her seyiyle 2,172 TL oluyor. Benim takildigim yer islemci beni idare eder mi? Baska islemcilere de baktım fakat anakart uymuyor ve anakart degistirmem lazim, malum anakartlar pahalı. Bana oneri verirseniz iyi olur arkadaslar. Sizden cevap bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aşağı yukarı aynı sistemi kullanıyorum arkadaşım.fark olarak 7850 ekran kartı var gayette isare eder bir sistem.
  • yeni işlemci alacaksan intel i3 6100 alabilirsin amd işlemcilere para verme eğer anakartı değiştireceksen. Ya da ne zaman cıkar bilmiyorum ama amd nin yeni ddr4 işlemcilerini bekleyebilirsin. Bu arada monitörün full hd ise işlemcine daha az yük biner tahminimce.
  • Neden intel? İbtel iskrmcileri pahali ve cekirdek sayisi az yani hemen hemen 150-200tl para koymam lazim benim takildigim yer islemci. İslemcim beni ilerde cikacak oyunlara yani 1-2 yil icerisinde vikacak oyunlari kaldirsin istedim.

• teknobiyotikten bak adamlar toplayıp gönderiyor.
  • http://www.uraniumpc.com/#/type=kategori&icerikid=AnaIcerik&controlid=Kategori&load=true&kod=123123293889194242&sayfano=3&us=24
    Burdan ikinci el İşlemci (i5 veya i7) varsa sıfır anakartı ikinci el ram Ram ve harddiski alabilirsin.

https://trbilgisayar1.sahibinden.com/bilgisayar?pagingOffset=100&sorting=storeShowcase&storeCategory=201990
    Kasayı güç kaynağını ve işlemci soğutucusunu burdan alabilirsin fiyatlar uygun.

Ekran kartını sıfır alabilirsin.

• AMC kullanıcısına yanıt
    Ordan toplamayida denedim fakat cok tutuyor. Ve toplamalarina guvenemiyorum...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc topluyorum yardım
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nott0606 N kullanıcısına yanıt
    Ben aldım gayet güzel toplamışlar.

• AMC kullanıcısına yanıt
    Fiyatları yuksek.... Ve ben ekran klavyr mouse hepsini alacagim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.