Şimdi Ara

Pc toplayacağım yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle oyun bağımlısıyım, günümüzdeki oyunları oynayabileceğim bir pc toplamak istiyorum. Bütçem maksimum 1300 tl.(sadece kasa) Belirli prensiplerim var mesela ekran kartı Nvidia olmak zorunda. İşlemci ve anakart intel ve asus almak istiyorum ama çok da öncelikli değil ekran kartı dışında. Ram 4 gb, HDD 500 gb olsa da olur sonradan eklemeyi düşünüyorum bütçe kısıtlılığından dolayı. O yüzden bütçeyi Ekran Kartı>İşlemci>Anakart>... üstünden yaparsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarcadian -- 22 Kasım 2015; 0:58:39 >

•  Pc toplayacağım yardım lütfen

Prensiplerine ters düşecek biraz fakat , 1300 liraya harici ekran kartlı + günümüzdeki oyunları oynayabileceğin biraz da geliştirilebilir kasa toplamak istiyorum dedin mi prensibi kenarı bırakman gerekebilir :) tabi sıfır almayı düşünüyorsan , ikinci elden bundan daha iyisini tam aradığın kriterlere uygun halde de bulabilirsin araştırman lazım , yok sıfır alayım kafam rahat olsun dersen gerçekten seni üzecek sistem değil , ileride 4gb aynı model corsair bellekten eklersin zaten çok yaygın satılan bellek marka ve modeli.

Kasayı CM nin NS200 ü seçtim ilk olarak PSU lu , fakat ne güç kaynağına güvenebildim ne de kasaya... 100 lira daha fazla ayırdım bütçede çok daha kaliteli , şık , pencereli ve ne olduğu belli 550W psu lu kasa seçtim yıllarca gönül rahatlığıyla kullanır,upgrade edersin bileşenlerini.

Fiyat sıralaması da bozulmadı ! :) "Ekran Kartı>İşlemci>Anakart>..."

Full hd bir monitörün de varsa günümüz oyunlarını çözünürlüğe dokunmadan sadece advanced settings e müdahele ederek oynarsın , benim sana naçizane tavsiyemdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisioner -- 22 Kasım 2015; 1:16:22 >

• Bu arada yukarıda paylaştığım sistem 1300 ü de "biraz aşıyor" tam olarak 1363 lira
  • Provisioner kullanıcısına yanıt
    öncelikle teşekkür ederim uğraştığın için aslında 5 yıl önce pc toplamıştım kardeşime, Nvidia 9600 GT ekran kartı, intel core 2 quad işlemci, 4 gb ram ile. Ekran kartım yandığında zotac GTX 750 2 gb 128 bit aldım ve gta 5'i kasmadan ve grafiklerini çok düşürmeden oynayabilmiştim o yüzden ekran kartına öncelik veriyorum(gerçi o zaman dolar 1.5 civarı falandı) yine teşekkür ederim güzel sistem :)
    başka fikirleri de göz önünde bulunduracağım şayet seninkine yakın sistemler gelirse bu yönde harcama yapacağım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarcadian

öncelikle teşekkür ederim uğraştığın için aslında 5 yıl önce pc toplamıştım kardeşime, Nvidia 9600 GT ekran kartı, intel core 2 quad işlemci, 4 gb ram ile. Ekran kartım yandığında zotac GTX 750 2 gb 128 bit aldım ve gta 5'i kasmadan ve grafiklerini çok düşürmeden oynayabilmiştim o yüzden ekran kartına öncelik veriyorum(gerçi o zaman dolar 1.5 civarı falandı) yine teşekkür ederim güzel sistem :)
    başka fikirleri de göz önünde bulunduracağım şayet seninkine yakın sistemler gelirse bu yönde harcama yapacağım :)

Bütçe belli , ihtiyaç belli ve bu ihtiyaç doğrultusunda 1300 lira bütçenin alabilecekleri de takdir edersin ki epey sınırlı.

Buna rağmen elimden geldiğince kaliteli bir psu lu kasa , performans olarak ortalamanın altına seni düşürmeyecek , 4.nesil dengeli bir sistem yapmaya çalıştım her zaman söylüyorum , tavsiyede bulunduğum arkadaşlara daha faydalı olacağını düşündüğünüz önerileriniz varsa burada paylaşın istifade etsin , eksiyi ver git apaçık kibir ve acziyet göstergesidir benim gözümde diyorum ve hepinize iyi geceler diliyorum , eksici arkadaşlara da...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.