Öncelikle ben sadece wow oynayan birisiyim ve şuan ki bilgisayarım eskidiği için yeni bir pc toplamaya karar verdim.Raid veya kalabalık bir ortamda kasmadan oynamak istiyorum ve ben şöle bir liste çıkardım sizce bu yeterlimi ?
Sizce bu sistemle grafikler orta seviyede raid ve kalabalık ortamlarda kasmadan oynayabilirmiyim ? Şimdiden çok teşekkür ederim
Sistem güzel ancak;
- Anakartı mAtx almayın ufacık hayatta önermem, Asus ve ya Msi alın Gigabyte'a göre daha serin çalışır. - İşlemci için de cpu cooler alın, stok fanı çok gürültülüdür. - Monitöre de az daha bütçe ayırın ve en az DVI çıkışlı alın.
çok teşekkürler
anakart olarak iyimi bu MSI 870A-G54 AMD 870/SB850 AM3 DDR3 2000MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart
Wow çoğunlukla işlemciyi kullanan bir oyundur yani ekran kartını yüksek almaya gerek yok işlemciyi i52500k anakartıda p67A Gd55 yapmanız daha iyi olur ben bütçeyi düşünerek öyle yaptım..
amd - intel diye bakmayın intelin i52500k işlemcisi oyunlarda bütün amd işlemcilerinden çok daha üstündür..
wow'da işlemciyi çok kullandığı için fark daha belirgin oluyor..
iyi forumlar
quote:
Orijinalden alıntı: berkay2112
Öncelikle ben sadece wow oynayan birisiyim ve şuan ki bilgisayarım eskidiği için yeni bir pc toplamaya karar verdim.Raid veya kalabalık bir ortamda kasmadan oynamak istiyorum ve ben şöle bir liste çıkardım sizce bu yeterlimi ?
Sizce bu sistemle grafikler orta seviyede raid ve kalabalık ortamlarda kasmadan oynayabilirmiyim ? Şimdiden çok teşekkür ederim
amd x4 955 işlemci foxconn 790gx anakart 4gb geil plus ddr3 1333 bellek sapphire hd6850 ekran kartı silverstone 500w psulu kasa Inca IL-1021 22" 2ms Full HD (DVI) Sunbeam ccf cpu cooler
TOPLAM: 1383 lira
Teknobiyotik-----eksenbilgisayar
teşekkürler:)
bişey sormak istiyorum bu intel i5 2500k işlemcisi neden az yerde satılıyor vatanın sitesinde intel i5 760 var 2500-2400-2300k serileri yok yeni mi çıktı bu 2500k serisi ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme