Bildirim
Pc Topluyorum Parçalar Birbiri İle Uyumlumudur?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
R9 290x daha iyi gtx 970in avantajı yeni mimari olması fakat bazı sorunları vrmış bu arada r9 290xi referans tasarım alma soğutma sorunu olur anakart uyumsuz fm2+ soket asus m5a97 r2.0 al anakart olarak -
acelen yoksa bekle
970 ileriye göre kart diil ki o markayı aldım direk iade ettim felaket cw var 3.5 gb ram var 4 gb isteyen oyunlarda çakılır
daha öyle oyun yok ama seneye çıkar
ati referans kart (ALINMAZ) soğutmalı kartları alman lazım bence bekle ati 300 serisi çıkıyor yakında -
Bencede 300 serisini bekle ama illa alican diyosan bunu alabilirsin
http://www.eksenbilgisayar.com/urun/sapphire-radeon-r9-290-tri-x-4gb-gddr5-512-bit-ekran-karti-11227-03-40g.aspx
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Acelem yok :) bekleriz şimdi ana kart işlemci ile uyumsuzluk mu çıkarıyo?
Bide gtx980 lar nasıl arkadaşlar?
quote:
Orijinalden alıntı: kara6655
acelen yoksa bekle
970 ileriye göre kart diil ki o markayı aldım direk iade ettim felaket cw var 3.5 gb ram var 4 gb isteyen oyunlarda çakılır
daha öyle oyun yok ama seneye çıkar
ati referans kart (ALINMAZ) soğutmalı kartları alman lazım bence bekle ati 300 serisi çıkıyor yakında
Gtx970 de 3.5gb ram yok. Sadece 0.5gb si diğer 3.5gb ye göre daha yavaş. Kart yine 4gb.
peki o geri kalan 0.5 lik kısım kaç kat yavaş çalışıyor? 7/1 miydi? tartışmaya girmek istemiyorum 4 gb demeyin karta -
7/1 oranında. Şuanki oyunlar 3.5 gb pek geçmediği için sıkıntı çıkarmaz ama ileriye dönük alıyorsanız sıkıntı olabilir
ben almıyorum yardımcı oluyorum zaten bende belirtmişim yorumumda
karta hala 4 gb diyenler varya ona yanıyorum -
Tamam arkadaşlar sakin :)
Yukarıda arkadaşın dediği ekran kartı kafama yattı alırsam onu alırım.sağolun bu arada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X