Şimdi Ara

PC Topluyorum Yarın Alacam Acil Tavsiyeler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam i5 2500k on board desteği yok diye biliyordumda. On board çalışır mı yani 2500k ile? Öyleyse zaten bende almam
  • kardeş imzamdaki sistemi kasa dahil hdd hariç 940 tl ye
    hepsiburada dan topladım ben olsam intele çok
    para vereceğime amd alırım tabi tercih meselesi
  • sen insan ların yazdığı şeyleri kaile almımıyorsun hangi sistemi kurmakta serbestsin tabiiki kafana göre sistem kur sen
  • Heralda dalga geçiyorsun benimle hocam. Seni ve yukardaki Serhat beyi dinledim Ati almaya karar verdim. Hatta seni dinledim dedim HD6950 alayım 1 tane ilerde crosfire giderim. SLI destekli anakartlarda pahalı, ekran kartlarıda, crosfire daha mantıklı. Yani bunları seni dinleyerek düşündüm hocam.

Hatta sizin dediğiniz şöyle çok mantıklı geldi. 6950 şuan er oyunu kaldırır gerke yok daha yuksek pahalı karta ki onların fiyatıda düşecek daha. Neden şimdi cros fire yapmadım çünkü ilerde oyunlar güçlenirse 1 tane daha takarım. Hem o zamana kadar 6950'ler dahada ucuzlar şuan 1 tanesi yeter diye.

Ayrıca işlemciyide burdaki neredeyse herkes bu başlıktan "t3" (bu başlıkta değil) 2500k 10 nuamradır dedi. Yani sizi dinliyorum. Buyur bak mesela The Lost mesaj atmasa bugun ses kartınıda faturadan geçirecektim. Şimdi onu iptal edecem. Ben on board 2500k ile çalışmıo sanıyordum.

Neyse abi zaten şu sistemi alıyorum ses kartı hariç. Sadece yorum istedim mantıklı hareket etmişmiyim crosfire düşünerek. Yada mesela bu PSU nasıldır. Bu kasa nasıldır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalcafe -- 28 Şubat 2011; 9:44:34 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.