Şimdi Ara

Pc ve ses sisteminden anlayanlar acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar evimdeki bu teybi pcye baglamak istiyorum.gerek bass ayarı olsun gerek ekleyecegim hoparlörler için.Herneyse.Kaliteli bi baglantı olsun istiyorum nasıl olur ?

Pc ve ses sisteminden anlayanlar acil Pc ve ses sisteminden anlayanlar acil

• IlovePc kullanıcısına yanıt
    aşağıdaki kablodan alman lazım öncelikle aux kablosu diye duydum bunu teybinin arkasında aux yazan bölüme beyaz ve kırmızıyı takıcaksın. 3.5 stereo jackide pcyi takıcaksın sonra teypten de aux a alıcaksın çalışır unutma ne kadar kaliteli kablo alırsan ses o kadar güzel gelir...
     Pc ve ses sisteminden anlayanlar acil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsint158 -- 18 Şubat 2014; 16:09:30 >
  • Hesapli ama kaliteli kablo hama ile baslayabilirsin. Birazdaha kaliteli diyorsan belkin nin bir modeli var vatandan almistim ses çözünürlüğü iyi bir kablo. Biraz pahali ama haftasonu indirimi ile 38 tl. Hama nin sesi iyi. Her konuda yardımcı olmaktan ve fikir paylaşımında bulunmaktan zevk duyarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teyp çokta kaliteli değil eski . hernekadar kaliteli kablo alsanda fazla bir değişim olmayacaktır , sıradan bir bilgisayarcıdan 5-10 tl arası fiyata sahip bir kablo işinizi görecektir
  • Çalıştırdım arkadaşlar evde o kablodan varmış ses de gayet güzel geliyor.Teşekkürler
  • İyi dinlemeler hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.