Şimdi Ara

PC wager lig 2---ŞAMPİYON FRAMANS ---TEBRİKLER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cihat 1-1 junior öğlen oynamıştık ronaldinho saolsun tam maestro gibi oynadı. 2 maçım kaldı yarın öğlen oynarız arkadaşlarla konuştum. Kolay gelsin herkese. Elendik mi noldu eheuheu
  • framans 8-1 emirreyz

framans 2-3 juniorhonour

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jelabale -- 18 Mayıs 2014; 13:56:21 >
  • A grubu maclarini bitirdi b grubundaki arkadaşlar seri olsunlar daha şampiyonlar ligi maclari oynanacak

sure veriyoruz illa sure var diye maclarinizi son gune birakiyorsunuz zamani olmayan işi ,gücü okulu ,dershanesi ,sinavi olan katilmasin

Maçlarını erkenden bitiren arkadaşlara teşekkür ediyorum

Bundan sonra ben baska turnuva duzenlemeyecegim bilginize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat54

A grubu maclarini bitirdi b grubundaki arkadaşlar seri olsunlar daha şampiyonlar ligi maclari oynanacak

sure veriyoruz illa sure var diye maclarinizi son gune birakiyorsunuz zamani olmayan işi ,gücü okulu ,dershanesi ,sinavi olan katilmasin

3 gün dendi, ilk maçlar bugün biter yarın geceye kadar da final grubu biter başkan niye atarlandın
  • quote:

Orijinalden alıntı: juniorhonour

quote:

Orijinalden alıntı: serhat54

A grubu maclarini bitirdi b grubundaki arkadaşlar seri olsunlar daha şampiyonlar ligi maclari oynanacak

3 gün dendi, ilk maçlar bugün biter yarın geceye kadar da final grubu biter başkan niye atarlandın

1 gun yazsam daha 24 saat olmadi yazarlar ;)

Hocam atarlandigim yok oynayan arkadaslar maclarini nasil erken bitirebiliyorsa diger katilanda buna ozen gostermeli

• serhat54 S kullanıcısına yanıt
    bizim grupta tek bi arkadaştan beklemedeyiz şuan. Dün gece oynasaydım keşke onunla şimdi mesela 6 ya kadar müsaitim akşam olmayacağım, o da o civarda gelecek fln pfff. Grt turnuvasını hatırlıyorum mesela 10 kişiydik 3 haftada bitirdik.
  • Bugün 2.grup maçları başlasa güzel olacaktı. Hatta bu gece tamamlayabiliriz.
  • cihatmsrlioglu 1 - 2 TrBigBang
  • Bigbang61 kullanıcısına yanıt
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.lavalava -- 21 Kasım 2022; 10:44:8 >
  • barton80 4-3 sadece50zhrless
  • trbigbang 2-2 juniorhonour ucu ucuna çıktık valla perişan edecekler bizi şampiyonlar grubunda
  • 1 framans
    2 CruciaLion1905
    3 nsyparker
    4 cekoslIIovakyali
    5 juniorhonour
    6 AlfrSipalyedo26

Hatirlatma

Şampiyonlar ligini hak kazanan takimlar her takim 1er mac yapicaktir 1-2-3-4 sirayi alan takima sirasiyla 70-60-50-40 k odul verilecektir

Maçlarinizi kisa zamanda bitirin ödül dagilimini yapalim herkese basarilar

• CruciaLion 2-1 cekoslIIovakyali
  • http://www.haxball.gr/league/view/134584 şampiyonlar ligi puan durumu
  • nsyparker 2-1 cekoslIIovakyali
  • CruciaLion1905 4-1 nsyparker
  • mr.lavalava kullanıcısına yanıt
    ahahahhah sen :) adamsın kardeşim bravo sana :)
  • cekoslIIovakyali 3-2 AlfrSipalyedo26
  • 'Sipaly' 1-1 juniorhonour

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sipaly -- 19 Mayıs 2014; 16:13:23 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.