Şimdi Ara

pc (winXP) hdmi portundan lg smart led tv goruntu alama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Intel Dh67bl anakartli masaustu bilgisayar ile lg 55la660s smart led televizyonu Hdmi veya dvi portu yardimiyla iki cihazi birbirine baglayarak goruntu alamiyorum.asagidaki konulari adim adim denedim fakat bir turlu cozum bulamadam.

1.hdmi kablosu ile direk bagladigimda (tv nin tum hdmi portlariyla denendi) pc dos ortaminda normal goruntu geliyor,fakat windows xp baslatma pencere ekrani geldiginde tekrar dos ortamina geri donuyor. Windows guvenli kip ile actigimda normal aciliyor.

2. pc nin DVI portundan DVI - HDMI donusturucu kablo ile denedigimde 1. maddedeki durum ortaya cikiyor.

3. Pc normal monitor ile baslatip windows xp goruntu ozellikeri (tumu ayri ayri baslatip 800x600...) secerek hdmi kablosu ile denedigimde yine 1. Maddedeki olusuyor.

4. Bilgisayar windows xp normal monitorle calisiyorken monitor kablosu cikarilip hdmi kablosu (veya DVI-HDMI donusturucu kablo) takilinca pc kendini resetliyor ve bilgisayar yeniden baslayip 1. Maddedeki durum ortaya ciiyor.

5. Kablo baska lcd tv ile ayni bilgisayarda normal calisiyor.

kafayi yemek uzereyim ne yaptiysam basaramadim.
    lutfen buna bi el atin ustatlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• EKRAN KARTIN OB KART MI DEĞİLSE EKRAN KARTI MARKA VE MODELİNİ VERİRMİSİNİZ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

EKRAN KARTIN OB KART MI DEĞİLSE EKRAN KARTI MARKA VE MODELİNİ VERİRMİSİNİZ.

Ekran karti on board hocam.intel'in hem dvi hemde hdmi.

• quote:

Orijinalden alıntı: deuh256

Intel Dh67bl anakartli masaustu bilgisayar ile lg 55la660s smart led televizyonu Hdmi veya dvi portu yardimiyla iki cihazi birbirine baglayarak goruntu alamiyorum.asagidaki konulari adim adim denedim fakat bir turlu cozum bulamadam.

1.hdmi kablosu ile direk bagladigimda (tv nin tum hdmi portlariyla denendi) pc dos ortaminda normal goruntu geliyor,fakat windows xp baslatma pencere ekrani geldiginde tekrar dos ortamina geri donuyor. Windows guvenli kip ile actigimda normal aciliyor.

2. pc nin DVI portundan DVI - HDMI donusturucu kablo ile denedigimde 1. maddedeki durum ortaya cikiyor.

3. Pc normal monitor ile baslatip windows xp goruntu ozellikeri (tumu ayri ayri baslatip 800x600...) secerek hdmi kablosu ile denedigimde yine 1. Maddedeki olusuyor.

4. Bilgisayar windows xp normal monitorle calisiyorken monitor kablosu cikarilip hdmi kablosu (veya DVI-HDMI donusturucu kablo) takilinca pc kendini resetliyor ve bilgisayar yeniden baslayip 1. Maddedeki durum ortaya ciiyor.

5. Kablo baska lcd tv ile ayni bilgisayarda normal calisiyor.

kafayi yemek uzereyim ne yaptiysam basaramadim.
    lutfen buna bi el atin ustatlar.

onboardın driverleri kurulumu?

• Bilgisayar normal monitor ile calismasinda sikinti yok.ekran ve diger onboard suruculeri yukluu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deuh256 -- 10 Temmuz 2014; 9:15:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.