arkadaşlar geçen yıl bir pc toplamıştım faturada yazdığım parçaların tamamı en ayrıntılı şekilde yazıyor ama adamlar anakartı takarken daha düşüğünü takmışlar yaklaşık bir yıl oldu hakkımı nasıl ararım bi yardımcı olurmusunuz.
eğer hala garantisi varsa ve senden verecek oldukları anakart parasını alıp,daha sonra bir düşük model takıyolarsa hakkını arayacaksın.
Elinde faturan varsa ve makina hala garanti kapsamindaysa, önce kendilerine sikayetini yazili olarak iadeli taahhütlü bir mektupla ya da fax kullanarak bildirmelisin. Mektuba en az bir haftalik (5 is günü) bir cevap süresi tanimalisin. Bu süre dahilinde herhangi bir gelisme olmazsa Tüketici Hakem Heyetine basvurarak olayi cözebilirsin. Bildigimiz mahkeme gibi aylar sürmeden birkac gün icinde sonuca baglaniyor.
Kesin sonuc alacagini düsünüyorum.
arkadaşlar bu gün şikayrtimi bildirdim bakalım sonuç ne olacak. paramın geri verilmesini ve anakartlarının geri alınmasını istedim. inşallah paramı geriverirler ve onunla daha iyi bir anakart alırım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme