Şimdi Ara

Pc ye bulasan virüsler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
63
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugune kadar korsan hıcbır sey ındırmedım. Bu kadar virüs nerden bulasşmıs olabilir. Neye dikkat etmelıyım. Teşekkürler

• resmı yuklemıstım ama yuklememıs ben de buraya bırakıyorum.

Pc ye bulasan virüsler
  • Bugüne kadar indirdiğim 10 içerikten 9 u korsan. Ve şu ana kadar pc m de veya telefonumda hiçbir virüs yerleşmedi. Varsa da ben görmedim.

Nasıl mı, bilmediğim sitelere girmiyor ve bilmediğim içerikleri indirmiyorum.

Hocam siz de bilmediğiniz veya şüphelemdiğiniz içerikelrde gezmeyin.

Ha gezmeni gerekiyor ise, bilgisayarınızda ikinci bir işletim sistemi kurun, gizli sekmeden açın. Çerezleri engelleyin. Otomatik indirmeyi kapayın. Güvenli veya virüs yüklemeyi veya açmayı engelleyen (yandex browser pc versiyonu) tarayıcı kullanın

• Bıyık büküle büküle kaytan olurmuş.

Zamanında biz de deli gibi virüs yedik ama artık hem eskisi gibi değil hem de o virüslü siteler bağırıyor zaten.

3-5 tane güvenli kaynak var internette, tüm korsan tayfa tarafından bilinen baya popüler yerler. Oralardan indirin ne indirecekseniz. Reddit de hatta bu siteler için konu var, hangisi güvenli hangisi değil diye.

Firefox + ublock origin kullanın internet için. Ama paket içinden gelecek virüse sizin dikkat etmeniz lazım.

• Cheat engine ve utorrent var korsan birşey indirmedim diyorsun. Torrent virüs için yeterli bir kaynak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.