Şimdi Ara

PC'ye format attım oyunlar kasmaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar Benim sorunum şu; pc ye format attm oyunlar kasıyor eskiden kasmıyordu. Ekran kartının güncel sürümünü felan kurdum sorun düzelmedi sorun sadece kasmakla bitmiyor mesela pes 2013 oynuyorum , oyunu açtıktan 15-20 dk sonra kasmalar başlıyo 5 dakka sonra pc kapanıyo
    Acaba Sorun nerede olabilir bi yardımcı olurmusunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omerfaruk69 -- 5 Ağustos 2015; 12:24:42 >

• Omerfaruk69 O kullanıcısına yanıt
    Sadece VGA kart sürücüsünü kurmak yeterli olmuyor. Direct Memory Acces için yonga takımının da sürücülerini kurmak lazım. Keza kim bilir daha eksik olan hangi sürücüler var ..?

Yanısıra PC laptop ise oyunun hangi ekran kartını kullandığını da bilmek lazım, onboard VGA kart ile oyun oynamaya çalışıyorsan bu da bahsettiğin sorunlara sebep verebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digimonster -- 5 Ağustos 2015; 12:58:52 >
  • ''Digimonster'' dostuma katılıyorum .Yalnızca Ekran kartının sürücüsünü güncellemkle olmaz...

Tüm sürücülerin uploatını yap... eyer sorun devam ederse ekran kartının çipsetinin sıcaklığını ten hissiyle kontrol et .dokunulmucak gibi ise ekran kartın aramızdab ayrılmaya baslamıs olabilir....

Teşekkürler
  • Pc kapanıyor demişsiniz, sisteminizin termal sıcaklıklarını kontrol edin, olası temizlenme ve macun yenilenme işlemine başvurmanız gerekebilir, Msi Afterburner ile oyun içi sıcaklıkları (osd gösterme ile) kontrol ediniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.