Şimdi Ara

PC YE GÜÇ GELİYOR GÖRÜNTÜ YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
55
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar klasik bir günümü yaşayıp oyun oynuyordum bir anda bilgisayarım resetledi kendini ama görüntü gelmiyor klavye mous yanmıyordu ben de bir kaç kez reset tuşuna bastım anakart logosu geldi altında dönen yuvarlak kitlendi açılmadı nir kaç kez böyle denedim olmadı kilitlenip kaldı hep. Bir süre sonra haya düzeltme geldi ara ara resetlerken tam hatırlayamıyorum yazanı windows tamamlayamıyor yarzı bir yazı system32/windows.eufi yarzında bir şeyler ve hata kodu yazıyordu arkadaşıma göstermek icin telefonu almaya gittim ama döndüğümde çoktan reset atmıştı ve aynı hata başa dönmüştü. Ben de bios pilini çıkartıp taktım ve açıldı 20 dakika sonra başa döndük malesef. Ben de yazılımsal olduğunu düşünüp format attım. Formattan sonra güncellemeleri kurmaya başlattım ve daha başmayamadan %0 da tekrar dondu bilgisayar şimdi ise hiç görüntü gelmiyor klavye mouse a ışık gitmiyor

Denediğim çözümler; bios pilini söküp taktım, ramleri çıkardım tek tek taktım, onboard açmayı denedim. Hepsi nafile... sistem nvidia 1660s i3 10100f ramler 2x8 gskill

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.