Arkadaşlar bilgisayarımı yenilemeyi düşünüyorum.sizce özelliklerim çok mu düşük ? :
İşlemci İntel Core i5 2.80 ghz Ram 6.0 ama kullanılabilen miktarı 3.49 32 bit işletim sistemi Ekran kartım 1gb Amd Radeon HD 4800 (dx11 çalıştırmıyo )
(Ekran kartımdan dolayı Crysis 3 oynayamadım ve görünüşe bakılırsa ilerde birsürü oyunu daha oynayamayacağım mesela Saint'S Row gibi )
Sizce oyunları fps yüksek halde oynamak için hangi parçaları değiştirmeliyim ? Yorumlarınızı bekliyorum
sistem gayet iyide neden 32 bit kurulu bunda anlamadım
Ben çok anlamam bu işlerden dostum 32 bit yazıyo sistem iyi diyosun ama crysis 3 açmıyo dx11 istiyo şansıma bak ki amd 4800 alacağıma 5000 alsaydım dx11 desteklerdi ekran kartı olarak daha üst düzeyde hangi model önerirsin ?
NVIDIA Geforce gt 630m 2gb VRAM
Öneririm
quote:
Orijinalden alıntı: korhandoganaykarsli
NVIDIA Geforce gt 630m 2gb VRAM
Öneririm
Şaka yaptığını söyle.Uzak durun o ekran kartından.Güç kaynağınız ve maksimum bütçeniz nedir
önce 64 bit sistem kur. yazık ramlerin yarısı yatıyor
Parça değiştirmeden önce işletim sistemini değiştirmelisin. 64-bit Windows 7 kurabilirsin. Sonra da kesene göre bir DirectX 11 kart bakmalısın. Öncelikli yapman gerekenler bunlar. Böylece pusuda yatan RAM'i de günyüzüne çıkarmış olursun.
Cevaplarınız için teşekkür ederim bütçe olarak 150 eğer gerekirse max.200 tl çıkabilirim.64 bit nasıl yükleyebilirim anlatabilirmisiniz uğraştırır mı acaba ?
Sisitem 32 bit olduğu için 6gb ramin hepsini kullanamazsın anakartın destekliyorsa HD 7850 alabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: g4m3r
Cevaplarınız için teşekkür ederim bütçe olarak 150 eğer gerekirse max.200 tl çıkabilirim.64 bit nasıl yükleyebilirim anlatabilirmisiniz uğraştırır mı acaba ?
Arkadaşlar bir tanıdığa sordum 64 bit yükleme için win7 6 gb ramin hepsini görmez sana win8 lazım dedi şuan win8 64bit yüklüyorum sonra da uygun bir ekran kartı alacağım herkese çok teşekkür ederim sonra gelsin oyunlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme