slm arkadaslar pc yeniliyorumda su parçaları alacam sizinde bir bilginizi alim dedim anakart :P45 Neo-F DDR2 1066MHZ 1600FSB ANAKART ekran kartı : 9800GT GDDR3 512MB 256Bit Nvidia Ekran Kartı (SF-PX98GT512D3-HML) ram :2GB (2*1Gb) KIT XMS2 1066MHz CL7 PC2 8500 Ram işlemci daha secemedimde sizin uygun gördüğünüz bir işlemci varmı? geriye fazla param kalmadı da bunları alınca bide bu parçaları uyumu nasıl olur şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.Hard disk dvd yazıcı vb. şeyler eski kasadan gecirecem yeni alacagım kasaya
çok nadirende olsa intel çipsetli anakart ile ati çipsetli ekran kartı sorun yapıyor sana tavsiyem anakart ve ekran kartının çipsetleri uysun birbirine intel=nvidia ati=amd
quote:
Orjinalden alıntı: zeki1981
quote:
Orjinalden alıntı: Leidenschaft
9800GT alacağın paraya HD4850 al derim
çok nadirende olsa intel çipsetli anakart ile ati çipsetli ekran kartı sorun yapıyor sana tavsiyem anakart ve ekran kartının çipsetleri uysun birbirine intel=nvidia ati=amd
katılıyorum zeki1981 e işlemci olarak q6600 v.b bişi alabilirsin e8500den aşşaı alma
quote:
Orjinalden alıntı: zeki1981
quote:
Orjinalden alıntı: Leidenschaft
9800GT alacağın paraya HD4850 al derim
Ben yakında HD4870 alıcam intel kullanıyorum sorun mu yaşarım diyorsun
yorumlarınız için çok çok çok teşekkür ederim sizin dediginiz gibi yapmayı düşünüyorum da işlemci öneride bulunurmusunuz 150 200 ytlelik elimde kalan para
Not : E5200 e kesinlikle oc yapmanı tavsiye ediyorum,şu sistem ile psu saglam ise stok ile 3.6civarı görmen gerekir biraz oc geçmişin var ise, yok isede ögren , ne yap et 3.0 ın üzerine çık , hayırlı olsun
Not : E5200 e kesinlikle oc yapmanı tavsiye ediyorum,şu sistem ile psu saglam ise stok ile 3.6civarı görmen gerekir biraz oc geçmişin var ise, yok isede ögren , ne yap et 3.0 ın üzerine çık , hayırlı olsun
dostum ben vatan pc den alacam baktımda seninkilerin fiyatına biraz aşti beni 970 tl buluyo ben en fazla 750 tl lik bir pc düzecem bu fiyata uygun 4 parça alacamda nasıl alacam düşünüyorum yorumun için cok teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme