Bildirim
pc yi kapadığımda monitör kapanmıyor
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
kablosu tam oturmadığı zaman oluyodu galiba bağlantıları tekrar çıkarıp tak belki düzelir -
kabloları çıkarıp takma yolunu denemiştim tekrarladımda sorun devem ediyor.bahsettiğim dışında monitörde hiç bir sorun yok.sırf bu monitör arızalanması olabilirmi yoksa sistemdenmi kaynaklıdır -
monitör elektriği kasadan değilde prizden mi alıyor? -
Valla benim arkadaşımda da öyle pc kapandığında sinyal yok ibaresi çıkıyor.Lcd monitörü var.Ama bu normal gibi geliyor bana zaten açma kapama düğmesinden tekrar monitörü kapatıyor bence sorun değil bu.Monitör fişe bağlıysa ki öyledir. -
evt monitör fişe takılı.fakat yakın zaman kadar pcyi kapayınca monitörde kapanıyordu.ne olduysa son formattan sonra oldu.yesil mönitör ışığı turuncu oluyodu artık hep yeşil:((( -
garantisi varsa servise götürün yada başka bi pc ile deneyin aynısını yapıyorsa beklemeden gönderin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X