pcde internet explorer dahil hiçbir tarayıcı yok ama internet var yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
Merhabalar ;
Bilgisayarınızda Web Tarayıcınızın olmaması internet bağlantınızı etkilememektedir. Explorer , Mozilla , Chrome , Opera gibi web tarayıcılar internet bağlantısında köprü görevi görürler. Her ihtimalde bu web tarayıcılarından en az birtanesi bilgisayarınızda yüklü olması gerekmektedir.
Tp-Link Türkiye
başlat çalıştıra iexplore yazıp deneyin yoksa
program ekle kaldıra girip Windows bileşenlerinden ekleyebilirsiniz
explorer bozulmuştu yani kendi kendini silmiş bunun mümkun olmadığını biliyorum ama malesef bu böyleydi sorunu şu şekilde hallettin mobil üzerinden bi tarayıcı indirip exe ini pc ye atıp kurdum konuyu açtıktan sonra bu geldi aklıma ilginize teşekkür ederim.
Aklında bulunsun, bilgisayarıma tıklayıp ya da her hangi bir dosyaya, dosya konumu yerine www adresini yazarsan internete girersin. Ama bu secenek sadece pcde hiç tarayıcı yok ise direk çalışır.Aksi halde varsayılan yapman gerekir.
quote:
Orijinalden alıntı: onur01651
Aklında bulunsun, bilgisayarıma tıklayıp ya da her hangi bir dosyaya, dosya konumu yerine www adresini yazarsan internete girersin. Ama bu secenek sadece pcde hiç tarayıcı yok ise direk çalışır.Aksi halde varsayılan yapman gerekir.